07Η Turkish Airlines παρουσιάζει το εξειδικευμένο πρόγραμμα, Turkish Corporate Club, αποκλειστικά για εταιρείες και επαγγελματικά αεροπορικά ταξίδια.

Το Turkish Corporate Club είναι ένα εταιρικό πρόγραμμα ταξιδίων που επιτρέπει την εξοικονόμηση κόστους στα επαγγελματικά ταξίδια. Προσφέρει μεγάλη ποικιλία από προνόμια και πλεονεκτήματα για τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να καλύψουν τις ανάγκες τους γρήγορα και εύκολα.
Στόχος του προγράμματος είναι να προσφέρει στις επιχειρήσεις τη δυνατότητα να διαχειρίζονται έξυπνα και οικονομικά τις μετακινήσεις των στελεχών τους. Τα οφέλη αφορούν όχι μόνο στην εταιρία αλλά και τα στελέχη που ταξιδεύουν, αφού εκτός από την εταιρεία επιβραβεύονται παράλληλα και οι εργαζόμενοι για τα ταξίδια που πραγματοποιούν. Έτσι, το κάθε στέλεχος χρησιμοποιώντας παράλληλα την προσωπική του Miles+Bonus κάρτα, συγκεντρώνει μίλια στον λογαριασμό του, τα οποία μπορεί να εξαργυρώσει σε υπηρεσίες, προϊόντα και δωρεάν ταξίδια.
Τα βασικά προνόμια που προσφέρει στις επιχειρήσεις είναι:
Αποκλειστικές εκπτώσεις σε ναύλους
Παρέχετε έκπτωση σε κάθε κράτηση για πτήση με Turkish Airlines, ενώ οι ειδικές τιμές για business, comfort ή economy class είναι διαθέσιμες ανεξάρτητα από τον αριθμό των εισιτηρίων που αγοράζονται κάθε χρόνο.
Ευελιξία
Τα μέλη του Turkish Corporate Club έχουν τη δυνατότητα να αλλάξουν το δρομολόγιο και να επανεκδώσουν το εισιτήριό τους ανάλογα με τις ανάγκες τις επιχείρησης. Αυτό αποτελεί σημαντικό πλεονέκτημα που επιτρέπει στις εταιρείες να μειώνουν το κόστος τους, ενώ εξακολουθούν να είναι σε θέση να ανταποκριθούν στις ανάγκες του συνεχώς μεταβαλλόμενου επιχειρηματικού περιβάλλοντος.
Άμεση εγγραφή
Η συμμετοχή στο πρόγραμμα δεν απαιτεί συνδρομή
Όριο αποσκευών
Στην οικονομική και διακεκριμένη θέση οι επιβάτες μπορούν να επιβιβαστούν με περισσότερες αποσκευές από το βασικό επιτρεπόμενο όριο, γεγονός που επιτρέπει τη μεταφορά των απαραίτητων επιχειρηματικών αντικειμένων.
Οφέλη πριν την επιβίβαση
Ειδικές παροχές διατίθενται ακόμα και στους επιβάτες της οικονομικής θέσης, οι οποίοι μπορούν να κάνουν check-in στα γκισέ της διακεκριμένης θέσης και να έχουν πρόσβαση στην αίθουσα αναμονής της εταιρείας πριν από την επιβίβαση σε διεθνείς πτήσεις.