Η Ryanair προσκαλεί τους Έλληνες πελάτες και επισκέπτες να ανακαλύψουν τις ομορφιές της Σαντορίνης σε κάθε εποχή, απελευθερώνοντας ναύλους από 4.99€ στον δρομολόγιο Αθήνα-Σαντορίνη. Οι Έλληνες πελάτες και επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα από δύο καθημερινές πτήσεις μεταξύ Αθήνας και Σαντορίνης και παράλληλα να αναμένουν ακόμα περισσότερες εκπλήξεις ενόψει του προγράμματος “Always Getting Better”, όπως: νέο εσωτερικό αεροσκαφών, νέες στολές πληρώματος και νέα δρομολόγια καθώς η Ryanair εξακολουθεί να προσφέρει πολλά περισσότερα από απλά τους χαμηλότερους ναύλους.

Η Chiara Ravara της Ryanair δήλωσε:

“H Ryanair είναι στην ευχάριστη θέση να απελευθερώσει νέα μοναδική προσφορά από 4.99€ στο δρομολόγιο Αθήνα-Σαντορίνη, προσκαλώντας τους Έλληνες πελάτες και επισκέπτες να ανακαλύψουν τις ομορφιές της Σαντορίνης σε κάθε εποχή. Με δύο καθημερινές πτήσεις, η Σαντορίνη αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για μία σύντομη απόδραση από την Αθήνα. Καθώς οι συγκεκριμένοι χαμηλοί ναύλοι θα εξαντληθούν σύντομα, οι πελάτες μας θα πρέπει να συνδεθούν στο Ryanair.com μέχρι τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, 25 Ιανουαρίου, ώστε να μην χάσουν την ευκαιρία.’’
Η προσφορά ναύλων από 4.99€ στο δρομολόγιο Αθήνα-Σαντορίνη είναι διαθέσιμη στο Ryanair.com μέχρι τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, 25 Ιανουαρίου, για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν τον Φεβρουάριο, με περισσότερες πληροφορίες διαθέσιμες στο https://www.ryanair.com/gr/el/.