Η LG Electronics συμμετέχει δυναμικά ως Χορηγός Τεχνολογίας στην πρωτότυπη έκθεση κοσμημάτων Ελλήνων σχεδιαστών “The Sheltering Sky”, που διοργανώνεται στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» από τις 11 Ιανουαρίου μέχρι τις 31 Μαρτίου 2016, σε συνεργασία με την πλατφόρμα ‘A JEWEL MADE IN GREECE’.

Συγκεκριμένα, οι επιβάτες και οι επισκέπτες του αεροδρομίου έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν το εξαιρετικό έργο 33 Ελλήνων σχεδιαστών κοσμημάτων και γνωστών οίκων, μέσα από μία ιδιαίτερη έκθεση που «αφηγείται» ένα εντυπωσιακό μωσαϊκό ελληνικού πολιτισμού, σύγχρονης τέχνης και υψηλής κοσμηματοποιίας και να επιλέξουν το αγαπημένο τους κόσμημα μέσω ειδικής ηλεκτρονικής ψηφοφορίας και μέσω κάλπης στο χώρο της έκθεσης. Στο κόσμημα που θα πάρει τις περισσότερες ψήφους, θα απονεμηθεί ο τίτλος “The Jewel Made In Greece” σε τελετή που θα γίνει στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.

LG sponsors The Sheltering Sky exhibition-photo 1

Οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν την digital signage επαγγελματική οθόνη αφής LG WΤ30 47 ιντσών για να ψηφίσουν το αγαπημένο τους κόσμημα. Η επαγγελματική LED Multitouch Οθόνη 47 ιντσών διαθέτει IPS Panel και ενσωματώνει την αποκλειστική τεχνολογία αφής της LG που επιτρέπει τον υψηλής ακρίβειας έλεγχο των πολλαπλών κινήσεων και τη σχεδίαση καθαρών γραμμών, χωρίς το ανεπιθύμητο ghosting effect, προσφέροντάς στους χρήστες την απόλυτη Multi-Touch εμπειρία.

Επιπλέον, με βελτιωμένη οθόνη αφής 10 σημείων (10 Point Multi Touch), οι επαγγελματικές οθόνες της σειράς Multitouch WT30 μπορούν να χρησιμοποιηθούν από πολλά άτομα ταυτόχρονα, αφού έχουν τη δυνατότητα αναγνώρισης πολλών σημείων σε μια στιγμή. Έτσι, μπορούν να τοποθετηθούν σε διάφορες περιοχές αυξημένης κυκλοφορίας, όπως εκθεσιακοί χώροι, μουσεία, μέσα μεταφοράς ή αίθουσες διδασκαλίας. Ακόμη, διαθέτουν ένα εξαιρετικά αξιόπιστο σύστημα αφής που αποτρέπει τη σκόνη από το να εγκατασταθεί μεταξύ του πλαισίου αφής και του γυαλιού (dust-free) και έτσι, δεν απαιτείται η εγκατάσταση εξωτερικού καλύμματος προστασίας της οθόνης.

Τέλος, η συγκεκριμένη επαγγελματική σειρά οθονών της LG χρησιμοποιεί την πρωτοποριακή τεχνολογία υπέρυθρων ακτινών ‘IR Spread’, επιτρέποντας στους χρήστες να απολαύσουν μια μοναδική διαδραστική εμπειρία θέασης. Με αυτό τον τρόπο δίνεται η ευκαιρία σε κάθε επαγγελματία να παρουσιάσει τις υπηρεσίες και τα προϊόντα του με τον πιο άμεσο και αποτελεσματικό τρόπο, ενώ χάρη στην τεχνολογία Anti-Glare Coating που διαθέτει (προστασία από την αντανάκλαση), προσφέρεται ψηφιακή σήμανση υψηλής ποιότητας.

LG sponsors The Sheltering Sky exhibition-photo 2

Τζώρτζια Σταυροπούλου, LG Electronics, Business Units & Corporate Manager, Χαρά Μητσοτάκη, Athens International Airport, Head of Public Relations, Ελβίρα Κορωναίου, LG Electronics, Business Solutions Marketing Specialist, Ελένη Αντωνιάδου, Brainstorm, Managing Director και Μαίρη Σαμόλη, Eικαστική σχεδιάστρια – οργανώτρια τοu AJMIG.