Ένα νέο site που αφορά την εύρεση ξενοδοχείου κάνει το ξεκίνημα του. Ο λόγος για το The Winston Club που λανσάρει έναν καινούργιο τρόπο να βρίσκουν οι ταξιδιώτες εύκολα ξενοδοχεία και σε χαμηλές τιμές.

Ο ταξιδιώτης πρόκειται να μείνει στα καλύτερα ξενοδοχεία με τα μισά έξοδα υπό έναν όρο όμως. Θα πρέπει να μοιράζεται το δωμάτιο με κάποιον άλλο!

Όπως αναφέρεται στο site: «Το Winston είναι μία υπηρεσία για να κλείνουν τα μέλη της τα καλύτερα  ξενοδοχεία και στις καλύτερες τιμές με το να μοιράζονται τα δωμάτια μεταξύ τους. Τα μέλη του Winston  θα έχουν τις καλύτερες υπηρεσίες, τοποθεσίες αλλά και τιμές σε πάνω από 12 ξενοδοχεία της δυτικής ακτής της Αμερικής για αρχή.

Για μία εξέχουσα εμπειρία, όλα τα μέλη βιντεοσκοπούνται και βλέπουν ο ένας τον άλλο ενώ μοιράζονται τα ενδιαφέροντά τους και συμπληρώνουν πέντε φόρμες ελέγχου. Όταν τα μέλη μοιράζονται τα ταξιδιωτικά τους πλάνα στο site, το Winston ψάχνει και κάνει κάποιες προτάσεις σχετικά με το ποιοι ταιριάζουν μεταξύ τους και ολοκληρώνει την κράτηση γι’ αυτούς.

Το site αυτό δημιουργήθηκε για να έχουν την ευκαιρία οι ταξιδιώτες να επικοινωνούν μεταξύ τους. Εκείνο με τη σειρά του υπόσχεται μία ασφαλή, έμπιστη και οικονομική λύση και μία καλύτερη ταξιδιωτική εμπειρία!

Το site είναι ακόμα υπό κατασκευή και πρόκειται να ξεκινήσει τη λειτουργία του σύντομα.