Η Swiss θα προσφέρει στους πελάτες της σύνδεση στο Ίντερνετ για πρώτη φορά μέσα στο Boeing700-300ER. Οι ταξιδιώτες θα έχουν την επιλογή από 3 πακέτα σύνδεσης στο Ίντερνετ και η εταιρεία θα προσφέρει επίσης την δυνατότητα τηλεφωνικών κλήσεων κατά τη διάρκεια της πτήσης για μία δοκιμαστιή περίοδο ενός χρόνου.  

Η σύνδεση στο Ίντερνετ θα είναι ασύρματη και θα δίνει την ευκαιρία στους ταξιδιώτες να έχουν πρόσβαση στο Ίντερνετ από το λάπτοπ, το τάμπλετ, ή από το smartphone κινητό τους. 

3 διαφορετικά πακέτα σύνδεσης

Για να ικανοποιήσει τις ανάγκες όλων, η Swiss προσφέρει τη δυνάτοτητα επιλογής μεταξύ τριών διαφορετικών πακέτων για τη σύνδεση στο Ίντερνετ κατά τη διάρκεια της πτήσης. Ο ταξιδιώτης μπορεί να διαλέξει ανάμεσα στα πακέτα των 20 MB, των 50 MB και των 120 MB. 

H Swiss πρόκειται επίσης να προσφέρει στους επιβάτες της πρώτης θέσεις 50 MB δωρεάν.

Τηλεφωνική κλήση κατά τη διάρκεια της πτήσης

Μαζί με την ένταξη της σύνδεσης στο Ίντερνετ, η εταιρεία θα παρέχει τη συνατότητα στους πελάτες της να  πραγματοποιούν κλήσεις και να στέλνουν μηνύματα σε μία δοκιμαστική περίοδο ενός χρόνου. Οι τιμές θα διαμορφωθούν ανάλογα με τη συμφωνία που πρόκειται να γίνει με την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας AeroMobile. 

Κατά τη διάρκεια της δοκιμαστικής περιόδου η εταιρεία θα καταγράφει τα αποτελέσματα αλλά και τα σχόλια των ταξιδιωτών και αφού διαπιστώσει ότι τα αποτελέσματα ειναι θετικά αλλά και ασφαλή η υπηρεσία θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια νυχτερινών πτήσεων. Όταν τα φώτα του αεροπλάνου όμως σβήσουν η υπηρεσία δεν θα μπορεί πλέον να χρησιμοποιηθεί.

Boeing 777 deployments

Η νέα υπηρεσία Ίντερνετ κατά τη διάρκεια της πτήσης με το Boeing 777-300ERs θα μπει σε εφαρμογή από τις αρχές καλοκαιριού του 2016 και θα λάβει χώρα στο Χόνγκ Κόνγκ, στη Μπανγκόγκ, στο Λος Άντζελες,  στο Σαν Φρανσίσκο, στο Σάο Πάολο και στο Τελ Αβίβ.