Η Ryanair, ανακοίνωσε την αύξηση εσόδων κατά 110% για τον προηγούμενο χρόνο. Η κίνηση αυξήθηκε κατά 20%  με 25εκατ., ενώ το κόστος ανά μονάδα έπεσε στο 5%.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ryanair, Michael O’Leary, δήλωσε:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε πως οι χαμηλοί ναύλοι, έφεραν αύξηση της κίνησης και έσοδα στην εταιρεία. Είναι ξεκάθαρο ότι εκατομμύρια νέοι πελάτες έρχονται στη Ryanair για τις καλές τιμές αλλά και για την προσπάθεια που κάνουμε για να γινόμαστε όλο και καλύτεροι. Μετά τις επιθέσεις στο Παρίσι και τις Βρυξέλλες παρατηρήσαμε μικρότερη κίνηση αλλά και λιγότερες κρατήσεις. Φροντίσαμε να δράσουμε αμέσως σε αυτο το γεγονός, βάζοντας χαμηλότερους ναύλους  για να διπλασιάσουμε την ανάπτυξη της κίνησης.»

Νέες διαδρομές και προορισμοί:

Τα 4 καινούργια δρομολόγια που άνοιξαν (Βερολίνο, Κέρκυρα, Γκέτενμποργκ, Μαλπένσα) πηγαίνουν καλά και έχουν ήδη γίνει κρατήσεις. Αυτό το χειμώνα πρόκειται να έχουν διψήφιο αριθμό ανάπτυξης, στην Ιρλανδία, τις ΗΠΑ, την Ισπανία, την Ιταλία, την Πορτογαλία, Την Πολωνία, την Γερμανία και την Δανία, αφού θα προτεθούν άλλα 119 δρομολόγια στο δίκτυο. Ακόμα, θα προστεθούν 2 νέοι προορισμοί (το Μπέλφαστ και η Ιμπιζα), οι οποίοι θα είναι διαθέσιμοι από το Μάρτιο για το καλοκαίρι του 2016. Τελειοποιείται επίσης και το πρόγραμμα του χειμώνα του 2016 και μέσα στον Φλεβάρη πρόκειται να ανακοινωθούν κι άλλες διαδρομές και προορισμοί. Αυτό θα περιλαμβάνει τον πρώτο προορισμό στην Ρουμανία, ο οποίος θα ανοίξει το Νοέμβριο του 2016.