Τα τελευταία 11 χρόνια έχει θεσμοθετηθεί από το διαδικτυακό ταξιδιωτικό portal http://www.holidaycheck.de/ στις γερμανόφωνες αγορές η ετήσια βράβευση των πιο δημοφιλών ξενοδοχείων στον κόσμο.

To Sitia Beach City Resort & Spa είναι μέσα στα 10 πιο δημοφιλή ελληνικά ξενοδοχεία σύμφωνα με το HolidayCheck Award 2016.

Η βράβευση φέτος στηρίχθηκε σε 1.080.000 αξιολογήσεις (reviews) των πελατών των ξενοδοχείων καθ’ όλο το έτος 2015. Συνολικά βραβεύθηκαν 681 ξενοδοχεία σε 37 χώρες.

Με το HolidayCheck Award 2016 βραβεύονται τα 10 πιο δημοφιλή ξενοδοχεία της χώρας, αλλά και τα 10 πιο δημοφιλή ξενοδοχεία ανά περιοχή.

Τα 10 πιο δημοφιλή ξενοδοχεία στην Ελλάδα

 1. Villa Stella Apartments (Καβάλα)
 2. Hotel Maistrali (Χαλκιδική)
 3. Hotel Apollon (Χαλκιδική)
 4. ROBINSON Club Daidalos (Kως)
 5. smartline More Meni Residence (Kως)
 6. Apollon Xenonas Apparthotel (Χαλκιδική)
 7. Hotel La Marquise Luxury Resort Complex (Ρόδος)
 8. Kontokali Bay Resort & Spa (Κέρκυρα)
 9. Sitia Beach City Resort & Spa (Κρήτη)
 10. Hotel lti Asterias Beach Resort (Ρόδος)

Τα 10 πιο δημοφιλή ξενοδοχεία στην Κρήτη

 1. Sitia Beach City Resort & Spa
 2. Hotel Aquila Rithymna Beach
 3. Eurohotel Katrin Suites
 4. Apollonia Beach Resort & Spa
 5. ROBINSON Club Kalimera Kriti
 6. Daios Cove Luxury Resort & Villas
 7. Hotel Corissia Beach
 8. Hotel Alianthos Garden
 9. Hotel Corissia Princess
 10. Hapimag Resort Damnoni


SITIA BEACH CITY RESORT & SPA
Το Sitia Beach City Resort & Spa είναι 5 αστέρων και βρίσκεται στην περιοχή της Σητείας μπροστά από ιδιωτική αμμώδη παραλία, στον κόλπο της Σητείας, μόλις 300 μέτρα από το κέντρο της πόλης. Προσφέρει μια ξεχωριστή διαμονή και αποτελεί μια από τις πλέον ποιοτικές επιλογές για αξέχαστες διακοπές στο νησί της Κρήτης.

Μεταξύ άλλων μπορείτε να απολαύσετε ελληνικές συνταγές και Κρητικά πιάτα στο εστιατόριο, ή να χαλαρώσετε στις εγκαταστάσεις του Spa. Επίσης η περιοχή γύρω από το θέρετρο προσφέρει την ευκαιρία για όμορφες βόλτες, πεζοπορία, ποδηλασία και τζόκινγκ.

CYAN GROUP OF HOTELS

Η Cyan Group of Hotels ιδρύθηκε το 1976 και διαθέτει στον όμιλό της τρία ξενοδοχεία. Το Apollonia Beach Resort & Spa, 5 * αστέρων με 334 δωμάτια, το Santa Marina Brach 4 * αστέρων με 208 δωμάτια και το Sitia Beach City Resort & Spa 5 * αστέρων με 161 δωμάτια. Ο όμιλος απασχολεί πάνω από 200 άτομα. Τα ξενοδοχεία βρίσκονται στην Αμμουδάρα-Ηρακλείου και Σητεία.