Η Business Cloud και η Sunsoft ανακοίνωσαν την έναρξη της συνεργασίας τους με σκοπό τη παροχή μίας ολοκληρωμένης λύσης για την πλήρη διαχείριση καταλυμάτων με τη δύναμη του cloud computing, με τη μορφή Software as a Service (SaaS). Με γνώμονα την συνεχώς αυξανόμενη ανάγκη μηχανοργάνωσης των μικρών και μεσαίων τουριστικών μονάδων με σύγχρονες και οικονομικές λύσεις, οι δύο εταιρείες ενώνουν τις δυνάμεις τους αξιοποιώντας τη τεχνογνωσία της Business Cloud στις εφαρμογές cloud και της Sunsoft στον τομέα διαχείρισης ξενοδοχείων και ξενοδοχειακών μονάδων.

Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της συνεργασίας η Sunsoft θα διαθέτει στην Ελληνική αγορά αποκλειστικά την εφαρμογή διαχείρισης ξενοδοχείων του Business Cloud, με την επωνυμία Hotel Cloud PMS. Η cloud εφαρμογή παρέχει μια ολοκληρωμένη λύση διαχείρισης και παρακολούθησης κρατήσεων για ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια και άλλα καταλύματα φιλοξενίας, προσφέροντας στον επαγγελματία μία πλατφόρμα που μπορεί να χρησιμοποιεί από τον υπολογιστή, την ταμπλέτα ή το κινητό του.

Η νέα αυτή εφαρμογή θα παρουσιαστεί στο κοινό στην έκθεση HORECA 2016 που πραγματοποιείται στο Metropolitan Expo, 12 με 15 Φεβρουαρίου.