Με χαμηλότερους ναύλους, νέες υπηρεσίες και μεγαλύτερη ευελιξία στις κρατήσεις η Lufthansa καλεί το ταξιδιωτικό κοινό να γνωρίσει τη γοητεία της Ευρώπης, μέσω της νέας της καμπάνιας “Hopping around Europe”.

Το δίκτυο της Lufthansa περιλαμβάνει περισσότερους από 125 ευρωπαϊκούς προορισμούς, με πτήσεις που μπορούν εύκολα να συνδυαστούν ικανοποιώντας κάθε ταξιδιωτική ανάγκη. Το μοντέρνο Βερολίνο, με τα ιστορικά κτίρια και την έντονη νυχτερινή ζωή, η χαλαρωτική Κοπεγχάγη με τον μεγαλύτερο εμπορικό δρόμο στον κόσμο και το διάσημο άγαλμα της «Μικρής Γοργόνας» ή η πολύχρωμη Βαρκελώνη του Gaudi, με τις όμορφες παραλίες και την απολαυστική γαστρονομία, είναι μερικές μόνο από τις ταξιδιωτικές προτάσεις και προσφορές για τις οποίες μπορούν να ενημερώνονται τακτικά οι επιβάτες μέσα από την ιστοσελίδα LH.com και το newsletter της Lufthansa.

Μάλιστα, οι επιβάτες της Lufthansa έχουν πλέον περισσότερες επιλογές και μεγαλύτερη ευελιξία καθώς μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα από 3 διαφορετικούς ναύλους της Economy Class ανάλογα με τις ταξιδιωτικές τους ανάγκες.

Ειδικότερα, δίνεται η δυνατότητα στους ταξιδιώτες να αποφασίσουν μόνοι τους ποιες υπηρεσίες επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν και να πληρώσουν, επιλέγοντας ανάμεσα από τις παρακάτω διαφορετικές κατηγορίες:
1) Οικονομικός Ναύλος Light – από 109 ευρώ, όπως για παράδειγμα προς Φρανκφούρτη: Ιδανική επιλογή για όσους ταξιδεύουν μόνο με χειραποσκευή
2) Ναύλος Classic –από 149 ευρώ: Για όσους επιθυμούν δωρεάν μεταφορά αποσκευής 23 κιλών
3) Ναύλος Flex- από 249 ευρώ: Για περισσότερη ευελιξία, όπως π.χ. δωρεάν αλλαγή κράτησης και δυνατότητα επιστροφής χρημάτων έναντι τέλους.

Επιπλέον, για την πληρέστερη ενημέρωση των ταξιδιωτών που επιθυμούν να εξερευνήσουν τις ομορφιές της Γηραιάς Ηπείρου, η Lufthansa δημιούργησε νέα εξειδικευμένη ιστοσελίδα για τους ευρωπαϊκούς προορισμούς, η οποία θα είναι προσβάσιμη και μέσω QR code. Παράλληλα, με την εγγραφή τους στο newsletter της εταιρείας, οι επιβάτες μπορούν να κερδίσουν έκπτωση 20 € για την επόμενη πτήση τους.

Από την Αθήνα, η Lufthansa συνδέει την Ελλάδα με τη Γερμανία με 4 πτήσεις την ημέρα προς τους κόμβους της στη Φρανκφούρτη και το Μόναχο, και από εκεί προς όλη την Ευρώπη αλλά και προς περισσότερους από 200 προορισμούς σε 77 χώρες σε όλο τον κόσμο. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι κόμβοι της Lufthansa, το αεροδρόμιο του Μονάχου και της Φρανκφούρτης, είναι από τα πιο σύγχρονα και βραβευμένα αεροδρόμια στον κόσμο.