Ένα αποκαλυπτικό άρθρο αναφορικά με τα σκοτεινά μυστικά που παραμένουν κρυφά στις πτήσεις επιβατικών αεροσκαφών, δημοσίευσε πρώην υπάλληλος στην βιομηχανία των αερογραμμών.
Ειδικότερα, αποκαλύφθηκε ότι τα στάνταρ υγιεινής στα γεύματα εντός του αεροσκάφους θεωρούνται χαμηλά, με το νερό το οποίο χρησιμοποιείται για την παρασκευή καφέ ή τσαγιού να παραμένει αποθηκευμένο για πολύ καιρό σε δεξαμενές, πράγμα που εγκυμονεί κινδύνους ανάπτυξης βακτηρίων. Παράλληλα, η Alison Hope τονίζει ότι οι συνθήκες παρασκευής των γευμάτων ενός αεροσκάφους είναι τουλάχιστον άσχημες, ενώ υπογραμμίζει την ανάγκη να καθαρίζεται πάντα το τραπεζάκι του κάθε επιβάτη, πριν αυτός φάει, αφού υπάρχει πιθανότητα να έχει κάνει σ’ αυτό εμετό ο προηγούμενος που καθόταν στην θέση του.
Τέλος, ακόμα ένα στοιχείο που δίνει η πρώην εργαζόμενη στις αερογραμμές είναι ότι πολλοί και συχνοί είναι οι θάνατοι επιβατών από καρδιακά επεισόδια κατά την διάρκεια πτήσεων.