Η όμιλος «Thomas Cook Group Airlines»  που περιλαμβάνει τις αεροπορικές εταιρείες: Condor [DE], Thomas Cook Airlines Belgium [HQ] και Thomas Cook Airlines UK [MT], παρουσιάζει τα δρομολόγια για το καλοκαίρι του 2016.

Ο όμιλος έχει έδρα τη Γερμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο και τη Βέλγιο και το δίκτυό της καλύπτει περισσότερους από 70 δημοφιλείς προορισμούς στην Ευρώπη, Mέση Ανατολή, Αφρική, Ινδικό Ωκεανό, Βόρεια, Νότια & Κεντρική Αμερική, Καναδά και Καραϊβική. Ο στόλος  της αποτελείται από 89 αεροσκάφη Airbus A319-320-321-330 και Boeing 757-767ER.

Η κύρια βάση της είναι τα αεροδρόμια της Φρανκφούρτης, Λονδίνου και Μάντσεστερ από όπου αναχωρούν οι περισσότερες πτήσεις. Δευτεροβάθμια βάση είναι το Μόναχο και οι Βρυξέλλες όπως κι άλλα αεροδρόμια της Γερμανίας και Ηνωμένου Βασίλειου. Στην Ελλάδα και στην Κύπρο οι πτήσεις πραγματοποιούνται από Απρίλιο έως τέλος Οκτωβρίου. H εταιρεία εκτελεί απευθείας πτήσεις από 16 ελληνικά και 2 κυπριακά αεροδρόμια προς διάφορες πόλεις της Γερμανίας Βελγίου και Ηνωμένου Βασίλειου.

Συγκεκριμένα, στην Ελλάδα πετάει από Άραξος, Χανιά, Ηράκλειο, Καλαμάτα, Καβάλα, Κέρκυρα, Κως, Μυτιλήνη, Μύκονος, Πρέβεζα, Ρόδος, Σαντορίνη, Σκιάθος, Βόλος, Ζάκυνθος και Κεφαλονιά προς 8 αεροδρόμια στη Γερμανία, 2 αεροδρόμια στο Βέλγιο και 10 αεροδρόμια στο Ηνωμένο Βασίλειο. Από την Κύπρο η εταιρεία πετάει από Πάφο και Λάρνακα προς 2 αεροδρόμια στο Βέλγιο και 10 αεροδρόμια στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Untitled