Ένας Βρετανός επιβάτης της easyJet μεταφέρθηκε έξω από το αεροσκάφος, όταν η αστυνομία βρήκε ένα μαχαίρι μέσα στην τσάντα χειρός που κουβαλούσε. Ο ίδιος δήλωσε πως θα μπορούσε να ρίξει το αεροπλάνο.
Το περιστατικό έλαβε χώρα στη Γαλλία λίγο πριν απογειωθεί το αεροπλάνο με προορισμό το Μπρίστολ, αλλά το θέμα δεν τελείωσε εκεί.

30 λεπτά αργότερα του επέτρεψαν να επιστρέψει στο αεροσκάφος με αποτέλεσμα να αναστατωθούν οι υπόλοιποι επιβάτες, τονίζοντας επανειλημμένα στο προσωπικό πως λίγα λεπτά πριν ο άνδρας ισχυρίστηκε πως θα μπορούσε να ρίξει το αεροπλάνο εάν ήθελε, όπως αναφέρει η Local.
Όπως ανέφερε η αστυνομία ωστόσο, αυτό που βρέθηκε στην τσάντα του επιβάτη ήταν ένας σουγιάς, αντικείμενο το οποίο δεν απαγορεύεται από το νόμο, εφόσον δεν ξεπερνάει τα 6 εκατοστά.
























