Την ώρα που όλοι ανυπομονούσαν να μάθουν νεότερα για την εξέλιξη της αεροπειρατείας στο αεροσκάφος της Egypt Air ένας επιβάτης-όμηρος του 59χρονου Σεΐφ Ελ-Ντιν Μουσταφά, έβγαζε selfies με τον αεροπειρατή.

Ο Βρετανός Ben Innes, είναι 26 ετών και η φωτογραφία που έχει βγάλει με τον άνδρα που προκάλεσε την αεροπειρατεία κάνει τον γύρω του διαδικτύου, αφού όπως φαίνεται αντί να ανησυχεί εφόσον ήταν και από τους τελευταίους επιβάτες που έμειναν στο αεροσκάφος, εκείνος προσπαθούσε να περάσει την ώρα του βγάζοντας selfies με τον δράστη!

Ο ίδιος μιλώντας για το γεγονός, είπε πως ήταν οι καλύτερες selfies που έχει βγάλει στη ζωή του.

«Το έκανα για να δω από πιο κοντά την ζώνη με τα εκρηκτικά που ισχυριζόταν πως φορούσε ο αεροπειρατής», είπε και πρόσθεσε: «Σκέφτηκα πως αν η βόμβα ήταν αληθινή, δεν είχα και τίποτα να χάσω».

Ο 26χρονος, μιλώντας στη βρετανική εφημερίδα «Sun», αναφέρθηκε στην στάση του κατά τη διάρκεια της αεροπειρατείας. Ο Βρετανός έστειλε την φωτογραφία στο συγκάτοικό του στη Βρετανία, συνοδεύοντάς την με το σχόλιο: «Ξέρεις ότι το αγόρι δίπλα μου δεν αστειεύεται. Δες τις ειδήσεις φίλε».bretanos selfie aoe

Συνεχίζοντας είπε, «Δεν είμαι ακριβώς σίγουρος γιατί το έκανα αυτό. Προσπαθούσα να μείνω απλά σε μια εύθυμη κατάσταση, έβαλα ένα από τα μέλη του πληρώματος να μεταφράσουν για εμένα γιατί δεν μιλάω αιγυπτιακά και να τον ρωτήσουν αν μπορούσα να βγάλω μια selfie μαζί του. Είπε «ΟΚ», έτσι στάθηκα δίπλα του και χαμογέλασα για την κάμερα, ενώ η αεροσυνοδός μας έβγαζε φωτογραφία. Ήταν η καλύτερη selfie».

Σημειωτέο είναι πως ο Innes ήταν ένας από τους τελευταίους επιβάτες που απελευθερώθηκε από τον αεροπειρατή, ενώ μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι υποπτευόταν πως τα εκρηκτικά του δεν ήταν αληθινά.