Στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Συνεδρίου Κρουαζιέρας Seatrade, η εταιρεία IBS Software και η Celestyal Cruises υπέγραψαν σύμβαση για τη δημιουργία του Συστήματος Κρατήσεων επόμενης γενιάς για κρουαζιέρες, με την ονομασία iTravel. Η Celestyal Cruises γίνεται η τρίτη εταιρία στον ταξιδιωτικό τομέα, και η πρώτη εταιρία κρουαζιέρας, που με την πλατφόρμα κρατήσεων iTravel της IBS αξιοποιεί λογισμικό για να εμπλουτίσει τις υπηρεσίες που προσφέρει.

Με το iTravel, η Celestyal Cruises θα είναι σε θέση να προσφέρει πακέτα κρουαζιέρας με δυναμικές δυνατότητες τιμολόγησης, προσφέροντας δυνατότητα για γρήγορη ανταπόκριση στις μεταβαλλόμενες συνθήκες της αγοράς, διευρύνοντας τις ευκαιρίες πώλησης (cross-sell & up-sell). Επιπλέον, η Celestyal Cruises εφαρμόζει ήδη το σύστημα ξενοδοχειακής διαχείρισης επιβατών, Ship Partner της IBS και στα πέντε πλοία του στόλου της.

Celestyal Cruises with IBS_A

«H Celestyal Cruises και η IBS έχουν μια μακρά και επιτυχημένη συνεργασία, και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα την εξελίξουμε», δήλωσε ο Κυριάκος Αναστασιάδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Celestyal Cruises. «Προβλέπουμε αυξημένη ζήτηση από τις B2B και B2C αγορές μας και περιμένουμε ότι η πλατφόρμα iTravel θα αποτελέσει τον καταλύτη της αναπτυξιακής στρατηγικής μας».

«Στην IBS δίνουμε όλο και περισσότερο έμφαση στην ανάπτυξη καινοτόμων και μετασχηματιστικών λύσεων για την κρουαζιέρα. Η απόφαση της Celestyal Cruises, η οποία αποτελεί και την βασική εταιρεία κρουαζιέρας που χειρίζεται η IBS, να υιοθετήσει το σύστημα iTravel είναι μια πραγματική επιβεβαίωση της καινοτόμου στρατηγικής μας και της ικανότητας μας να τηρούμε τις υποσχέσεις μας.» είπε ο κ. Asish Ζ Koshy της IBS Software.

Celestyal Cruises with IBS_B