Σύμφωνα με δημοσίευμα του abc news, ένα αεροσκάφος, αναγκάστηκε να γυρίσει πίσω στη Χαβάη, όταν ένας επιβάτης άρχισε να γίνεται βίαιος, επειδή ήθελε να κάνει γιόγκα αντί να κάτσει στη θέση του, κατά τη διάρκεια της πτήσης, όπως αναφέρει το FBI.

Η αναφορά του FBI γράφει πως, το αεροσκάφος της United Airlines πήγαινε από το αεροδρόμιο της Χονολουλού, στο αεροδρόμιο Ναρίτα του Τόκιο, όταν ο πιλότος άλλαξε πορεία ακούγοντας τον επιβάτη, Hyongtae Paet, να φωνάζει σε ένα από τα μέλη του πληρώματος. 

Ο Paet είπε στο FBI πως δεν ήθελε να καθίσει στη θέση του κατά τη διάρκεια που τους προσέφεραν το γεύμα, γι’ αυτό πήγε στο πίσω μέρος του αεροπλάνου να κάνει γιόγκα και διαλογισμό. Εκνευρίστηκε όταν η γυναίκα του και άλλοι επιβάτες του έλεγαν να επιστρέψει στη θέση του. Συγκεκριμένα το FBI στην αναφορά του έγραψε: «Ο Pae έσπρωξε τη γυναίκα του επειδή προσπαθούσε να τον κάνει να σταματήσει κι εκείνος αισθάνθηκε ότι έπαιρνε το μέρος του πληρώματος.» 

Ο επιβάτης που συνελήφθη από το FBI, είχε ξεκινήσει σχετικά πρόσφατα γιόγκα για να καταπολεμήσει το άγχος, όπως αναφέρει η γυναίκα του Kim, ενώ ο ίδιος ο Pae είπε στην αστυνομία πως είχε να κοιμηθεί 11 ημέρες.