Η Ryanair γιόρτασε σήμερα την έναρξη της νέας σύνδεσης Μυκόνου και Αθήνας με 5 εβδομαδιαίες πτήσεις.

Για να γιορτάσει την έναρξη του δρομολογίου, η Ryanair προσφέρει στους Έλληνες επιβάτες θέσεις με ναύλους που ξεκινούν από 16.99€ για ταξίδια τον Μάιο. Οι επιβάτες θα πρέπει να κάνουν κράτηση στην ιστοσελίδα www.ryanair.com μέχρι τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (4 Απριλίου).

Η Chiara Ravara, Διευθύντρια Μάρκετινγκ και Πωλήσεων Ελλάδος της Ryanair, δήλωσε:

“H Ryanair είναι στην ευχάριστη θέση να γιορτάσει την έναρξη της νέας σύνδεσης μεταξύ Μυκόνου και Αθήνας προσφέροντας στους Έλληνες πελάτες την δυνατότητα να ταξιδέψουν με τους χαμηλότερους ναύλους στην Ευρώπη.

Οι Έλληνες επιβάτες και οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα από 5 εβδομαδιαίες πτήσεις μεταξύ Μυκόνου και Αθήνας, ενώ εξακολουθούμε να συμβάλλουμε στην κίνηση και στον τουρισμό των Ελληνικών νησιών καθώς και στην δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

Για να γιορτάσουμε την πρώτη μας πτήση από Μύκονο προς Αθήνα, απελευθερώνουμε θέσεις προς πώληση από μόνο 16.99€ για ταξίδια τον Μάιο, διαθέσιμες προς κράτηση μέχρι τα μεσάνυχτα τις Δευτέρας (4 Απριλίου). Καθώς οι συγκεκριμένοι χαμηλοί ναύλοι θα εξαντληθούν σύντομα, οι πελάτες μας θα πρέπει να συνδεθούν στο www.ryanair.com τώρα, ώστε να μην χάσουν την ευκαιρία.”

JMK 2

O κος Κουκάς, Δήμαρχος Μυκόνου, καλωσόρισε με την σειρά του την Ryanair στο νησί της Μυκόνου, δηλώνοντας:

“Η συνεργασία αυτή θα είναι γόνιμη και για τα δύο μέρη. Εύχομαι στην Ryanair πολλές καλές και ασφαλείς πτήσεις προς και από την Μύκονο καθώς και επέκταση των δρομολογίων τόσο κατά την χειμερινή περίοδο όσο και από και προς διεθνείς προορισμούς.”