Στο Διεθνές Αεροδρόμιο George Bush στο Χιούστον ενώ το αεροσκάφος είχε προσγειωθεί μία νεαρή αεροσυνοδός άνοιξε την πόρτα, ενεργοποιώντας την τσουλήθρα έκτακτης ανάγκης,  και έφυγε χωρίς να πει κάτι άλλο. Κανείς δεν γνωρίζει τον λόγο που την έκανε να φύγει έτσι εκτάκτως από την τσουλήθρα έκτακτης ανάγκης.iasudadnabn2

Η πτήση της United Airlines από το Σακραμέντο προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο πρωί και τροχοδρόμησε για πέντε λεπτά. Όταν το Boeing 737 σταμάτησε στην πύλη, η αεροσυνοδός άνοιξε την μπροστινή πόρτα του αεροσκάφους, ενεργοποίησε την φουσκωτή σκάλα ασφαλείας, γλίστρησε σε αυτήν και έφυγε. «Όταν προσγειωθήκαμε, μας είπαν να παραμείνουμε στις θέσεις μας καθώς η αποβίβαση θα έπαιρνε λίγο περισσότερο» δήλωσε ο επιβάτης της πτήσης Jonah Vella στο δελτίο ειδήσεων τοπικού σταθμού και πρόσθεσε «Όλα φαίνονταν να είναι αρκετά φυσιολογικά».

Όπως ήταν λογικό η United απομάκρυνε την αεροσυνοδό από τη θέση της ενώ μετά την κίνησή της το αεροπλάνο ελέγχθηκε για για λόγους ασφαλείας. Το αεροδρόμιο επιβεβαίωσε ότι το περιστατικό δεν επηρέασε τις υπόλοιπες πτήσεις.