Στις 5 Απριλίου εγκαινιάστηκε το καλοκαιρινό πρόγραμμα της Ryanair το 2016, με 19 δρομολόγια συνολικά, 7 νέες συνδέσεις προς Βερολίνο, Βουκουρέστι, Δουβλίνο, Κέρκυρα, Μάλτα, Μπολόνια και Μύκονο και περισσότερες πτήσεις προς Θεσσαλονίκη, Ρόδο και Σαντορίνη. Το ενισχυμένο καλοκαιρινό πρόγραμμα Αθήνας της Ryanair, θα συμβάλλει στην διακίνηση 3.4 εκατομμυρίων πελατών και στην στήριξη 2,550 “παράπλευρων” θέσεων εργασίας ανά έτος στην Αθήνα.

Το καλοκαιρινό πρόγραμμα Αθήνας της Ryanair θα προσφέρει:
 
·         7 νέα δρομολόγια: Βερολίνο, Βουκουρέστι, Δουβλίνο, Κέρκυρα, Μάλτα, Μπολόνια και Μύκονο
·         Περισσότερες πτήσεις προς: Θεσσαλονίκη ( από 6 σε 7 καθημερινές) Ρόδο (από 1 σε δύο καθημερινές) και Σαντορίνη (από 2 σε 3 καθημερινές)
·         19 δρομολόγια σε σύνολο
·         3.4 εκατομμύρια πελάτες ανά έτος
·         2,550* “παράπλευρες” θέσεις εργασίας ανά έτος
 
Οι επιβάτες της Ryanair μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα από 19 δρομολόγια από Αθήνα και να αναμένουν ακόμα περισσότερες αναβαθμίσεις ενόψει του προγράμματος “Always Getting Better”, το οποίο συμπεριλαμβάνει περισσότερα δρομολόγια, νέα εφαρμογή για κινητές συσκευές, νέο εσωτερικό αεροσκαφών και νέες στολές πληρώματος θαλάμου επιβατών.
 
Η Chiara Ravara, Διευθύντρια Μάρκετινγκ και Πωλήσεων Ελλάδος της Ryanair, δήλωσε:
 
«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να εγκαινιάσουμε το καλοκαιρινό πρόγραμμα Αθήνας, με 7 νέα δρομολόγια προς Βερολίνο, Βουκουρέστι, Δουβλίνο, Κέρκυρα, Μάλτα, Μπολόνια και Μύκονο και περισσότερες πτήσεις προς Θεσσαλονίκη, Ρόδο και Σαντορίνη. Με 19 δρομολόγια σε σύνολο, στόχος μας είναι η διακίνηση 3.4 εκατομμυρίων επιβατών και η στήριξη 2,550 παράπλευρων θέσεων εργασίας ανά έτος στην Αθήνα.
 
Για να γιορτάσουμε την έναρξη του καλοκαιρινού προγράμματος 2016 από την Αθήνα, με 7 νέα δρομολόγια, απελευθερώνουμε θέσεις προς πώληση από 22.99€ για πτήσεις από Αθήνα προς Μάλτα και Μπολόνια. Οι θέσεις αυτές είναι διαθέσιμες προς κράτηση έως τα μεσάνυχτα της Τρίτης (12 Απριλίου) για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν τον Μάιο. Καθώς οι συγκεκριμένοι χαμηλοί ναύλοι θα εξαντληθούν σύντομα, οι πελάτες μας θα πρέπει να συνδεθούν τώρα στο www.ryanair.com ώστε να μη χάσουν την ευκαιρία.»