Το αεροδρόμιο του Ντένβερ, διαφέρει σε αρκετά μεγάλο βαθμό από τα υπόλοιπα για διάφορους λόγους. 

Αρχικά, το ποσό των χρημάτων που δαπανήθηκε για να φτιαχτεί, είναι εντυπωσιακά μεγάλο και ανέρχεται στα 4,8 δισ. δολάρια, ενώ κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος που πήγαν αυτά τα λεφτά.

Όταν το Διεθνές Αεροδρόμιο του Ντένβερ άνοιξε στις 28 Φεβρουαρίου 1995, η κατασκευή του είχε μείνει 16 μήνες πίσω από το χρονοδιάγραμμα και 2 δισ. δολάρια πάνω από τον προϋπολογισμό του.

Η έκταση του αεροδρομίου είναι 35.000 στρέμματα, γεγονός που αυτομάτως το κάνει το επόμενο μεγαλύτερο αεροδρόμιο των ΗΠΑ .

Το γεγονός λοιπόν ότι είχε κοστίσει ένα εντυπωσιακό ποσό πριν 20 χρόνια και ότι πολλοί αναρωτιόνταν τι έγινε μ αυτά τα λεφτά, άρχισε να κινεί κάποιες υποψίες.

  • Οι διάδρομοί του θυμίζουν σβάστικαenhanced-24703-1460420180-2

Αυτή είναι μία πανοραμική θέα των διαδρόμων στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Ντένβερ, που δείχνει ότι μοιάζουν με σβάστικα . Δεν είναι ένας κλασικός σχηματισμός για τους διαδρόμους ενός αεροδρομίου. Ωστόσο, ο εκπρόσωπος του αεροδρομίου έχει πει ότι «οι διάδρομοι έχουν σχεδιαστεί με αυτόν τον τρόπο, ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν ταυτόχρονα, ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες! Εμείς πιστεύουμε ότι το σχήμα μοιάζει με ανεμόμυλο.»

  • Η πέτρα με την αφιέρωση που βρίσκεται στο αεροδρόμιο μοιάζει με Ιλουμινάτι enhanced-15660-1460417988-1

Το αεροδρόμιο παραδόθηκε στις 19 Μαρτίου 1994 και για να γιορτάσουν τη μέρα, τοποθέτησαν ένα επιστέγασμα. Αυτή η πέτρα εμφανίζει το μασονικό σύμβολο μιας πυξίδας με το κεφαλαίο G εσωτερικά. Κάτω από το σύμβολο, η «Νέα Παγκόσμια Επιτροπή Αεροδρομίου». Αξιωματούχοι του αεροδρομίου είπαν ότι  η φράση αυτή ήταν μια λάθος διατύπωση καθώς κανονικά ήθελαν να γράψουν «παγκόσμιο αεροδρόμιο», όμως η διατύπωση θυμίζει τη συνωμοσία της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Ακόμα, οι συνωμοσιολόγοι λένε ότι αν προσθέσετε τους αριθμούς στην ημερομηνία βγαίνει το 33, το οποίο και είναι το υψηλότερο επίπεδο του Τεκτονισμού.

  • Κάποιοι πιστεύουν ότι υπάρχει μία μυστηριώδης σήραγγα από κάτω, η οποία είναι ένα δίκτυο από καταφύγιαenhanced-21781-1460420338-11

Πολλές από τις συνωμοσίες γύρω από το αεροδρόμιο του Ντένβερ περιστρέφονται γύρω από το τι μπορεί να βρίσκεται κάτω από το αεροδρόμιο. Ένας πρώην εργαζόμενος στην κατασκευή του αεροδρομίου, ισχυρίστηκε καθυστέρησε τόσο να παραδοθεί επειδή κάτω από το αεροδρόμιο χτίστηκαν πέντε πολυώροφα κτίρια. Μετά από αυτούς τους ισχυρισμούς, οι άνθρωποι πίστευαν ότι μπορεί να υπάρχει ένα τεράστιο δίκτυο υπόγειων αποθηκών, φτιαγμένο από την Νέα Παγκόσμια Τάξη, αποκλειστικά για την παγκόσμια ελίτ σε περίπτωση που γίνει Παγκόσμιος πόλεμος ή πυρηνικός όλεθρος. Μετά από αυτό, οι υπεύθυνοι του αεροδρομίου είπαν ότι όντως υπάρχουν σήραγγες κάτω από το αεροδρόμιο, αλλά ήταν μέρος ενός σιδηροδρομικού συστήματος που τελικά δεν υλοποιήθηκε.

  • Υπάρχουν φωτογραφίες που δείχνουν πως θα επικρατήσει η Νέα Τάξη Πραγμάτωνenhanced-17979-1460418504-1

Πολλοί πιστεύουν ότι οι τοιχογραφίες στους τοίχους στο Επίπεδο 5 του σταθμού Jeppesen, οι οποίες είναι ζωγραφισμένες από τον καλλιτέχνη Leo Tanguma, διηγούνται την ιστορία της καταστροφής του κόσμου όπως τον ξέρουμε και αναπαριστούν την νέα παγκόσμια τάξη που αναλαμβάνει τα ηνία.

  • Μία φωτογραφία με έναν οπλισμένο μασκοφόρο

enhanced-14958-1460419216-8

  • Ένα απόσπασμα γραμμένο για ένα παιδάκι που πέθανε στο Άουσβιτςenhanced-24090-1460418996-1
  • Το «περίεργο» άγαλμα της Mustangenhanced-5347-1460417805-1

Κάτι πραγματικά ανατριχιαστικό είναι το μπλε άγαλμα ενός αλόγου έξω από το ίδιο το αεροδρόμιο. Ο τίτλος του είναι Mustang, αλλά το παρατσούκλι που του έχουν δώσει οι συνωμοσιολόγοι είναι “Blucifer”! Είναι περίπου 10 μέτρα ψηλό και ζυγίζει πάνω από 4 τόνους. Τα μάτια του λάμπουν όλες τις ώρες της ημέρας και της νύχτας, προκαλώντας κάποιους να εικάζουν ότι το άγαλμα έχει ως στόχο να εκπροσωπεί τον τέταρτο Καβαλάρη της Αποκάλυψης, o οποίος αντιπροσωπεύει τον Θάνατο. Ο καλλιτέχνης του αγάλματος, Luis Jiménez σκοτώθηκε από το ίδιο το άγαλμα. Το 2006, λίγο πριν το ολοκληρώσει, ένα κομμάτι από το άγαλμα έπεσε πάνω του και τον σκότωσε.

Ψέμα ή αλήθεια κανείς δεν μπορεί πραγματικά να ξέρει. Πάντως μία ιδέα η οποία αντικρούει όλες τις συνωμοσίες, είναι πως εάν το αεροδρόμιο του Ντένβερ είναι όλα αυτά, τότε γιατί να έχει τόσα κραυγαλέα στοιχεία τα οποία «το προδίδουν»;

Το κερασάκι στην τούρτα είναι πως πιστεύεται ότι στα θεμέλια του αεροδρομίου βρίσκεται μια κάψουλα με χρονοδιακόπτη που θα ανοίξει το 2094 και θα αποκαλύψει όλα τα μυστικά!