Η United Cargo ανακοινωσε ότι η Asian Aviation θα είναι ο νέος αντιπρόσωπος πωλήσεων για μεταφορές εμπορευμάτων (Cargo Sales Partner) στην Ελλάδα και την Κύπρο από την 1η Μαΐου 2016. Σε αυτό το πλαίσιο, από την 1η Μαΐου 2016, για όλα τα αιτήματα που αφορούν σε κρατήσεις, πωλήσεις και εξυπηρέτηση για εμπορεύματα στην Ελλάδα και την Κύπρο, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Asian Aviation

Παράλληλα, από τις 26 Μαΐου και μέχρι τις 6 Οκτωβρίου 2016, η United Cargo θα προσφέρει νέες καθημερινές απευθείας πτήσεις με Boeing 767-300 συνδέοντας το Διεθνές Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος (ATH) με το Διεθνές Αεροδρόμιο Νιούαρκ της Νέας Υόρκης (EWR), το οποίο αποτελεί έναν από τους κεντρικούς τερματικούς σταθμούς (hub) της United Cargo. Αυτές οι νέες υπερατλαντικές εποχικές πτήσεις στηρίζονται στη δυναμική του ολοκληρωμένου διεθνούς δικτύου της United Cargo.

Το πρόγραμμα πτήσεων φαίνεται λεπτομερώς στον παρακάτω πίνακα:

 Flight 

   City Pair

 Departs

     Arrives

Frequency

    Equipment

UA 125

ATH-EWR

12:15 p.m.

4:15 p.m.

     Daily

 Boeing 767-300

Σημειώνεται ότι, η συνεργασία των δύο εταιριών θα συνεχίσει και μετά το πέρας της περιόδου που αναφέρεται πιο πάνω, με την Asian Aviation να συνεχίζει να εκπροσωπεί την United Cargo ως αντιπρόσωπός της για Ελλάδα και Κύπρο.