Η Etihad Airways, ο εθνικός αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, βραβεύτηκε ως η «Καλύτερη Πρώτη Θέση» και το «Καλύτερο Πρόγραμμα Επιβράβευσης Συχνών Επιβατών» στο θεσμό Business Traveller της Μέσης Ανατολής, που διεξήχθη στο Palazzo Versace στο Ντουμπάι.

Τα βραβεία απονέμονται για Πέμπτη συνεχή χρονιά και αποτελούν την κορυφαία γιορτή στον τομέα των ταξιδιών και της φιλοξενίας. Παρευρέθηκαν πάνω από 350 άτομα με τον διάσημο σεφ Marco Pierre White, ως το τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς.

Το βραβείο αυτό είναι άλλη μία σημαντική διάκριση για την εμπειρία της Πρώτης Θέσης του εθνικού αερομεταφορέα των ΗΑΕ, η οποία έχει επανειλημμένα ψηφιστεί ως η καλύτερη στον κόσμο, δεδομένου ότι η εταιρεία εισήγαγε τις πρωτοποριακές καμπίνες Πρώτης Θέσης στο στόλο των Airbus Α380 και Boeing 787-9 αεροσκαφών της στο τέλος του 2014.

photography, Kristina Nabieva

Ο Haitham Al Subaihi, Αντιπρόεδρος της Ε.Α.Ε. Πωλήσεων της Etihad Airways, δήλωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να έχουμε εισπράξει την αναγνώριση μέσα από αυτά τα βραβεία, που αποδεικνύουν ότι οι πελάτες μας αναγνωρίζουν τις επενδύσεις που κάνουμε στην προσφορά πριμοδότησης των προϊόντων μας».

«Είναι επίσης ευχάριστο να δούμε ότι τα βήματα που κάνουμε για να αυξηθεί η Etihad Guest, επεκτείνοντας το εύρος των εταιρικών σχέσεων σε εκατομμύρια μέλη που έχουν αποδειχθεί τόσο δημοφιλή και εξασφάλισαν το βραβείο «Καλύτερο Πρόγραμμα Επιβράβευσης Συχνών Επιβατών». Το επόμενο έτος, θα συνεχίσει να επεκτείνεται το σύστημα προσθέτοντας και άλλους εταίρους και θα συνεχίζει να επικεντρώνεται στην παροχή πολύτιμης και ανταμειβόμενης εμπειρίας».

Οι κριτές αναγνώρισαν την σημαντική επένδυση που έχει γίνει στην καμπίνα Πρώτης Θέσης του A380 της Etihad Airways, η οποία μπορεί να υπερηφανεύεται για τα εννέα Διαμερίσματα Πρώτης Θέσης. Τα Διαμερίσματα Πρώτης Θέσης είναι μοναδικά σε χωρητικότητα ξεκινώντας από 39 τετραγωνικά πόδια σε μέγεθος, με ένα ξεχωριστό αναδειπλούμενο κρεβάτι που μετατρέπεται σε 80,5 ιντσών κρεβάτι. Ένα ειδικό ντους είναι επίσης διαθέσιμο για αποκλειστική χρήση από τους επισκέπτες της Πρώτης Θέσης. Οι πρόσθετες υπηρεσίες του A380 που προστίθενται φέτος στη Μελβούρνη και τη Βομβάη και συνολικά σε δέκα A380, θα εξυπηρετήσουν το δίκτυο δρομολογίων της Etihad Airways από το τέλος του 2017.

Οι Chefs της Πρώτης Θέσης, πολλοί από τους οποίους προέρχονται από τα καλύτερα εστιατόρια σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων μερικά εστιατόρια με αστέρι Michelin, ετοιμάζουν πιάτα κατόπιν αιτήματος ή δημιουργούν μια παραγγελία γευστικής εμπειρίας προσαρμοσμένη στον ουρανίσκο του επισκέπτη.

Τα 787 Boeing της Etihad είναι επίσης εξοπλισμένα με οκτώ ιδιωτικές Σουίτες Πρώτης Θέσης σε ένα μοναδικά ρυθμισμένο κυρτό διάδρομο. Μία ιδιωτική Σουίτα Πρώτης Θέσης είναι επίσης διαθέσιμη στα αεροσκάφη μεγάλων αποστάσεων, τριών κλάσεων της Boeing 777, Airbus A330 και A340.

Η αεροπορική εταιρεία θα συνεχίσει να επενδύει σε προϊόντα Πρώτης Θέσης κατά το επόμενο έτος, και το Μάιο θα ανοίξει ένα νέο χώρο υποδοχής Πρώτης Θέσης στο Terminal 3 του Διεθνές Αεροδρόμιο του Άμπου Ντάμπι. Ο χώρος αυτός θα είναι για την αποκλειστική χρήση των επισκεπτών Πρώτης Θέσης, Etihad Guest Platinum και Etihad Airways Guest Platinum, και εκείνων που διαμένουν στη The Residence, για το στόλο των αεροσκαφών A380.

Η αεροπορική εταιρεία αναδείχθηκε επίσης στην κατηγορία «Καλύτερο Πρόγραμμα Επιβράβευσης Συχνών Επιβατών» στην τελετή απονομής των βραβείων, με το βραβείο ένα να εισπράττεται σε μια εποχή τεράστιας αύξησης για το Πρόγραμμα το οποίο έφθασε τα τέσσερα εκατομμύρια μέλη αυτή την εβδομάδα. Τον τελευταίο χρόνο έχουν προστεθεί βασικοί εταίροι του Προγράμματος, όπως η Porsche, η Abu Dhabi Islamic Bank και το Trip Advisor.

photography, Kristina Nabieva

Το Πρόγραμμα Etihad Guest είναι το βραβευμένο Πρόγραμμα Επιβράβευσης Συχνών Επιβατών πολλών αεροπορικών εταιρειών της Etihad Airways και περιλαμβάνει την Air Σερβία, την Air Seychelles και την Etihad Regional. Το Πρόγραμμα εγκαινιάστηκε τον Αύγουστο του 2006 και προσφέρει στα μέλη του την ευκαιρία να μαζεύουν Etihad Guest Miles για πτήσεις με περισσότερους από 40 εταίρους αεροπορικών εταιρειών, συμπεριλαμβανομένων την airberlin, την Virgin Australia, την Alitalia και την Jet Airways, καθώς και μια σειρά από τοπικούς και διεθνείς εταίρους, που κυμαίνονται από διαμονή σε ξενοδοχείο και ενοικίασης αυτοκινήτων στη λιανική πώληση και των χρηματοοικονομικών προϊόντων.