Η Egyptair διπλασιάζει τις πτήσεις της προς Κάιρο από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, ανταποκρινόμενη στις ανάγκες του ελληνικού κοινού, που ενδιαφέρεται να επισκεφτεί το Κάιρο.

Συγκεκριμένα, προσθέτει ημερησίως και μια απογευματινή πτήση προς Κάιρο, στην ήδη υπάρχουσα πρωινή της πτήση. Σημειώνεται ότι η εταιρεία, διαθέτει και μια πτήση κάθε Δευτέρα και Παρασκευή προς Αλεξάνδρεια.

Υπενθυμίζεται ότι η EGYPTAIR προσφέρει:

  • στους επιβάτες όλων των πτήσεων το δικαίωμα δωρεάν μεταφοράς δύο αποσκευών (23 kg η κάθε μία)
  • στους επιβάτες τράνζιτ πτήσης που θα διανυκτερεύσουν στο Κάιρο, τη δυνατότητα δωρεάν διανυκτέρευσης σε δωμάτιο ξενοδοχείου πέντε αστέρων
  • στους επιβάτες τράνζιτ πτήσης με παραμονή από έξι έως δέκα ώρες στο Κάιρο, τη δυνατότητα δωρεάν ημερήσιας χρήσης δωματίου σε ξενοδοχείο πέντε αστέρων ή δωρεάν ξενάγηση στο Κάιρο, τον Νείλο και τις Πυραμίδες (στην περίπτωση που η επίσκεψη πραγματοποιηθεί εκτός ωραρίου λειτουργίας, παρέχεται δωρεάν γεύμα με θέα τον χώρο των Πυραμίδων).

«Η Egyptair ανταποκρινόμενη στις ανάγκες του ελληνικού κοινού, που ενδιαφέρεται να επισκεφτεί το Κάιρο και να γνωρίσει τον αιγυπτιακό πολιτισμό ή μέσω Καΐρου να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο, διπλασιάζει τις πτήσεις της προς Κάιρο από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος» αναφέρει χαρακτηριστικά η εταιρεία.