Το νέα δρομολόγια που συνδέουν την Κέρκυρα, τη Σαντορίνη και την Κρήτη απευθείας με το Μόναχο εγκαινίασε η Lufthansa, που τη φετινή καλοκαιρινή σεζόν αποκτά ακόμα πιο ισχυρή παρουσία στο αεροπορικό σκηνικό της Ελλάδας εμπλουτίζοντας το πτητικό της πρόγραμμα με επιπλέον δημοφιλείς νησιωτικούς προορισμούς της χώρας.

Ειδικότερα:

Το νέο απευθείας δρομολόγιο Σαντορίνη – Μόναχο που εγκαινιάστηκε στις 14 Μαΐου θα εκτελείται μια φορά την εβδομάδα, κάθε Σάββατο.Δρομολόγιο Σαντορίνη_Μόναχο

Για δεύτερη συνεχή χρονιά ξεκίνησε και το απευθείας δρομολόγιο μεταξύ Κρήτης και Μονάχου. Σύμφωνα με δηλώσεις των εκπροσώπων της Lufthansa, η εξαιρετικά θετική ανταπόκριση των ταξιδιωτών κατά το προηγούμενο έτος και η αυξημένη ζήτηση οδήγησαν στην απόφαση να επαναληφθεί και τη φετινή σεζόν το συγκεκριμένο δρομολόγιο, αλλά και στην αύξηση της συχνότητας των πτήσεων. Ως εκ τούτου, οι απευθείας πτήσεις της Lufthansa που συνδέουν το Ηράκλειο της Κρήτης με το Μόναχο θα πραγματοποιούνται 2 φορές την εβδομάδα, κάθε Σάββατο και Κυριακή.Δρομολόγιο Ηράκλειο_Μόναχο

Η Lufthansa εγκαινίασε το νέο δρομολόγιο Κέρκυρα – Μόναχο.  Η νέα πτήση θα εκτελείται μια φορά την εβδομάδα, κάθε Κυριακή, και θα δώσει  τη δυνατότητα σε ταξιδιώτες από όλον τον κόσμο να ανακαλύψουν αυτό το όμορφο νησί του Ιονίου.  

Το αεροδρόμιο του Μονάχου, ένας από τους κόμβους της Lufthansa, είναι από τα πιο σύγχρονα και βραβευμένα αεροδρόμια στον κόσμο.

Στα τέλη Απριλίου εγκαινιάστηκε το νέο Satellite Terminal, που αποτελεί επέκταση του Terminal 2, στο αεροδρόμιο του Μονάχου. Στους  άνετους, ελκυστικούς και πλημμυρισμένους από φυσικό φως χώρους των νέων εγκαταστάσεων εξυπηρέτησης επιβατών προσφέρονται απεριόριστες επιλογές για ψώνια ή φαγητό, εξαιρετικές υπηρεσίες εξυπηρέτησης ταξιδιωτών, αλλά και 5 νέες lounges της Lufthansa (μία First Class Lounge, δύο Senator Lounges, δύο Business Lounges) με συνολικό εμβαδόν 4.500 τ.μ. Oι νέες υποδομές προσφέρουν επιπλέον 27 νέες πύλες με δυνατότητα απευθείας επιβίβασης των ταξιδιωτών στα αεροσκάφη, χωρίς να δημιουργείται ανάγκη μεταφοράς τους με λεωφορείο.

 Όμιλος Lufthansa – Ο ηγέτης στην αγορά των αερομεταφορών στην Ευρώπη

Ο Όμιλος Lufthansa είναι o μεγαλύτερος αεροπoρικός Όμιλος στον κόσμο, όσον αφορά τον κύκλο εργασιών του. Μέσω των κόμβων της Φρανκφούρτης, του Μονάχου, της Ζυρίχης και της Βιέννης, οι αεροπορικές εταιρείες του Ομίλου Lufthansa από τη χειμερινή περίοδο 2015/16 εξυπηρετούν 316 προορισμούς σε 101 χώρες και πέντε ηπείρους. Ο συνολικός στόλος του Ομίλου αποτελείται από 600 αεροσκάφη περίπου, ενώ έως το 2025 θα έχουν παραδοθεί 260 νέα αεροσκάφη στις αεροπορικές εταιρείες μέλη του. Το 2015, ο Όμιλος απασχολούσε περίπου 120.000 άτομα προσωπικό, καλωσόρισε 107,7 εκατομμύρια επιβάτες στις πτήσεις του και κατά τους πρώτους εννέα μήνες του έτους σημείωσε πωλήσεις ύψους περίπου 24 δισεκατομμυρίων ευρώ.

Η ασφάλεια, η ποιότητα, η αξιοπιστία και η καινοτομία είναι οι βασικές αξίες και οι προτεραιότητες που ορίζουν όλες τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του Ομίλου Lufthansa.