Η Singapore Airlines και η εταιρεία του Διεθνούς Αεροδρομίου της Σιγκαπούρης Changi Airport Group (CAG) επεκτείνουν το δημοφιλές πρόγραμμα Changi Transit, το οποίο προσφέρει στους επιβάτες των αεροπορικών εταιρειών Singapore Airlines και SilkAir ανταμοιβές κατά την παραμονή τους στον ενδιάμεσο σταθμό, στο Διεθνές Αεροδρόμιο Changi της Σιγκαπούρης.

Στο πλαίσιο της επέκτασης του προγράμματος μέχρι τις 31 Μαρτίου 2017, οι ταξιδιώτες που ταξιδεύουν με Singapore Airlines και/ή SilkAir και διέρχονται μέσω του αεροδρομίου Changi μπορούν να εξαργυρώσουν ένα κουπόνι Changi Dollar Voucher (CDV), αξίας $20 ή $40, ανάλογα με το σημείο αναχώρησης.

Ο κος Foo Chai Woo, Divisional Vice President Sales & Marketing της Singapore Airlines, δήλωσε «Είμαστε ευτυχείς για την επέκταση της επιτυχημένης συνεργασίας μας με το Changi Airport Group. Το παγκόσμιο δίκτυο της Singapore Airlines σε συνδυασμό με τις εξαιρετικές παροχές του αεροδρομίου Changi αποτελούν μια συναρπαστική πρόταση για τους ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο.»

Ο κος Lim Ching Kiat, Senior Vice President for Market Development του Changi Airport Group, προσθέτει: «Με χαρά επεκτείνουμε τη συνεργασία μας με την Singapore Airlines, η οποία έχει συντελέσει στην ενίσχυση της ελκυστικότητας του Αεροδρομίου Changi ως διαμετακομιστικού κόμβου. Ένα πλήθος συναρπαστικών επιλογών για ψώνια, φαγητό και ψυχαγωγία περιμένει τους διερχόμενους επιβάτες στο αεροδρόμιο Changi. Το πρόγραμμα Changi Transit θα μετατρέψει την παραμονή στο αεροδρόμιο σε μία ακόμη πιο συναρπαστική εμπειρία για τους επιβάτες των Singapore Airlines και SilkAir.»

Τα κουπόνια CDV ισχύουν για χρήση μία φορά σε καταστήματα λιανικής πώλησης, φαγητού και υπηρεσιών στους χώρους διαμετακόμισης και τους κοινόχρηστους χώρους των Τερματικών Σταθμών 1, 2 και 3. Μπορούν επίσης να εξαργυρωθούν για μία μοναδική πρόσβαση στις Αίθουσες Ambassador Transit Lounge στους Τερματικούς Σταθμούς 2 και 3 για χρόνο έως και δύο ώρες. Οι υπηρεσίες στις Αίθουσες περιλαμβάνουν ντους, αναψυκτικά και μία μεγάλη ποικιλία επιλογών για ανάγνωση.

Οι ταξιδιώτες μπορούν επίσης να απολαύσουν παροχές όπως ελεύθερη πρόσβαση σε δίκτυο WiFi σε ολόκληρο το αεροδρόμιο, κινηματογράφους και θεματικούς κήπους, ενώ διέρχονται από το αεροδρόμιο Changi, όπου το άνετο σύστημα μεταφορών Skytrain και τα λεωφορεία shuttle bus παρέχουν εύκολη πρόσβαση και στους τρεις τερματικούς σταθμούς.

Στο πλαίσιο του προγράμματος προνομίων Singapore Airlines Boarding Pass Privileges Programme, οι επιβάτες των Singapore Airlines και SilkAir μπορούν επίσης να απολαύσουν αποκλειστικά προνόμια με την επίδειξη των καρτών επιβίβασης Singapore Airlines και SilkAir σε συνεργαζόμενα καταστήματα στο αεροδρόμιο Changi.