Η νέα υπηρεσία «My Emirates Pass» ανοίγει έναν κόσμο μεγάλων εκπτώσεων και αποκλειστικών προσφορών.

Οι επιβάτες της Emirates Airline μπορούν αυτό το καλοκαίρι να ζήσουν ακόμα περισσότερες εμπειρίες στο Dubai, απολαμβάνοντας μεγάλες εκπτώσεις και αποκλειστικές προσφορές με το My Emirates Pass, τη νέα υπηρεσία που παρέχει στους επιβάτες της η εταιρεία σε συνεργασία με το Τμήμα Οικονομικής Ανάπτυξης του Dubai.

Απλά με την κάρτα επιβίβασης και την ταυτότητά τους, οι επιβάτες που ταξιδεύουν με την Emirates προς ή μέσω του Dubai μεταξύ 1ης Ιουνίου και 31ης Αύγουστου 2016, μπορούν με λιγότερα χρήματα να έχουν πρόσβαση σε ειδικές εκπτώσεις και προσφορές. Επιλογές για φαγητό σε περισσότερα από 65 εστιατόρια και χώρους εστίασης ξενοδοχείων, 10 συναρπαστικές εμπειρίες αναψυχής που περιλαμβάνουν σαφάρι στην έρημο, μαθήματα γκολφ και περιηγήσεις με ελικόπτερο, καθώς και στιγμές χαλάρωσης με θεραπείες ευεξίας σε σπα, είναι ενδεικτικές υπηρεσίες του My Emirates Pass.

emirates logo

Το Dubai είναι μια διεθνής όαση που προσελκύει τόσο εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου, όσο και εκείνους που αγαπούν την περιπέτεια και αναζητούν την πολυτέλεια. Το My Emirates Pass έρχεται να προστεθεί στην ήδη υπάρχουσα συνεργασία της Emirates με το Τμήμα Οικονομικής Ανάπτυξης, η οποία στοχεύει στο να προσφέρει στους επισκέπτες του Dubai την ευκαιρία να ανακαλύψουν τις αναρίθμητες επιλογές της πόλης.

O Μohammad Ali Rashed Lootah, Γενικός Διευθυντής στον τομέα της Εμπορικής Συμμόρφωσης και Προστασίας των καταναλωτών, ανέφερε σχετικά: «Το Τμήμα Οικονομικής Ανάπτυξης στο Dubai διασφαλίζει ότι οι επισκέπτες θα απολαμβάνουν μία αξέχαστη ταξιδιωτική εμπειρία. Επιθυμούμε να κάνουμε το Dubai τον αγαπημένο προορισμό για ψώνια, εκλεπτυσμένα εστιατόρια, αξιοθέατα και πολλά ακόμα. Η κοινή πρωτοβουλία της Emirates και του Τμήματος Οικονομικής Ανάπτυξης, έχει στόχο να παρέχει στους επισκέπτες της πόλης το καλύτερο που έχει να προσφέρει το Dubai.»

Για να ενημερωθείτε για τις προσφορές του My Emirates Pass, κάντε κλικ εδώ.