Ο Όμιλος Aldemar Resorts συνεχίζει να προσφέρει στον συνάνθρωπο και στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, μέσω του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης MARE VERDE. Στο πλαίσιο αυτό, πραγματοποίησε στις 10 Ιουνίου 2016, σε συνεργασία με την ΕΛΕΠΑΠ (Ελληνική Εταιρεία Αποκατάστασης Αναπήρων Παίδων), μία δράση κοινωνικού χαρακτήρα για τα παιδιά.

Η δράση περιελάμβανε δωρεάν τριήμερη φιλοξενία δέκα οικογενειών μαζί με τους παιδαγωγούς της ΕΛΕΠΑΠ που τις συνόδευαν στο Aldemar Olympian Village Resort. Η εν λόγω προσφορά της Aldemar αποτέλεσε «δώρο αποφοίτησης» των παιδιών της τελευταίας τάξης του Προγράμματος Πρώιμης Εκπαιδευτικής και Θεραπευτικής Παρέμβασης-Μονάδας Ειδικής Προσχολικής Αγωγής.

Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να παίξουν, με τη βοήθεια και την καθοδήγηση παιδαγωγού, στο Mini Club Aldy’s, έναν χώρο ειδικά διαμορφωμένο και ασφαλή, εξοπλισμένο με παιδική χαρά, παιδική πισίνα και παιχνίδια Playmobil. Τα παιδιά επίσης διασκέδασαν στη Mini Disco με την ομάδα του animation να έχει ετοιμάσει ένα μοναδικό μουσικοχορευτικό πρόγραμμα ειδικά για εκείνα.

Όπως δήλωσε η διοίκηση της ΕΛΕΠΑΠ, η πρωτοβουλία αυτή της Aldemar Resorts αποτέλεσε μια ιδιαίτερα ευχάριστη έκπληξη για τους αποφοίτους και τις οικογένειες τους.
Η συγκεκριμένη δράση εντάσσεται στο πρόγραμμα ΕΚΕ «Νοιάζομαι για το Συνάνθρωπό μου» του Ομίλου Aldemar Resorts που έτρεξε την περίοδο των Χριστουγέννων.