Όσοι ταξιδεύουν συχνά με αεροπλάνο ξέρουν πως υπάρχουν αρκετοί τρόποι για να κάνουν την πτήση τους πιο άνετη και (κυρίως) χωρίς να ξοδέψουν ούτε ευρώ.

Αλλά ακόμα και για όσους δεν είναι ιδιαίτερα εξοικιωμένοι με τις αεροπορικές πτήσεις ακολουθούν 9 απλά tips με τα οποία και θα ευχαριστηθείτε περισσότερο το ταξίδι αλλά και δεν θα έχετε παραπανίσια έξοδα.

  1. Ζήτα ένα υγρό μαντηλάκι καθαρισμού. Αρκετά σημεία του αεροπλάνου είναι βρώμικα και γεμάτα μικρόβια. Έτσι μπορείς να ζητήσεις υγρά μαντηλάκια για να καθαρίσεις το τραπεζάκι σου και ό,τι άλλο θα αγγίξεις.
  2. Προϊόντα πρώτων βοηθειών. Όλα τα αεροπλάνα είναι πλήρως εξοπλισμένα και έτσι δεν χρειάζεται να περιμένεις να προσγειωθείς για να αγοράσεις παυσίπονα αν έχεις πονοκέφαλο ή ο,τιδήποτε άλλο.
  3. Ζήτα να σου προσέξουν το μωρό. Ακόμα και οι γονείς δικαιούνται ένα μικρό διάλειμμα. Έτσι αν θες να πας στην τουαλέτα μπορείς να ζητήσεις από τις αεροσυνοδούς να προσέξουν για λίγο το μωρό ή το παιδί σου.
  4. Μία ξενάγηση στο πιλοτήριο. Όταν προσγειωθείτε, ζήτα από τους πιλότους να σου δείξουν το πιλοτήριο. Δύσκολα θα το αρνηθούν.
  5. Έξτρα σνακ. Απόλαυσες το φαγητό σου αλλά το στομάχι σου γουργουρίζει ακόμα; Ζήτα έξτρα σνακ. Ειδικά αν έχει τελειώσει το σερβίρισμα του φαγητού και έχει μείνει αρκετό, οι αεροσυνοδοί δεν έχουν κανένα πρόβλημα να σου προσφέρουν έξτρα.
  6. Ζήτα κι άλλο αναψυκτικό. Καμία αεροσυνοδός δεν θα το αρνηθεί.
  7. Μία ζεστή σοκολάτα. Οι επιλογές σου στο αεροπλάνο όσον αφορά τα ζεστά ροφήματα δεν είναι μόνο ο καφές και το τσάι. Μπορείς να επιλέξεις και σοκολάτα ειδικά αν έχεις παιδιά και είναι ήσυχα κατά τη διάρκεια της πτήσης.
  8. Μία καρφίτσα για τα παιδιά. Είναι ένα δώρο που θα κάνει το παιδί σου να νιώσει πολύ όμορφα, ειδικά αν έχετε ταξιδέψει μαζί.
  9. Ζήτα το νερό σε μπουκαλάκι. Οι περισσότερες αεροπορικές τα διαθέτουν και δεν θα έχουν πρόβλημα να σου κάνουν το χατίρι..