15% έκπτωση στις πτήσεις προς Μάλτα τον Αύγουστο, Σεπτέμβριο και Οκτώβριο

Η Ryanair ανακοίνωσε σήμερα (21 Ιουνίου) νέα μοναδική προσφορά για δύο ημέρες, με 15% έκπτωση στις πτήσεις προς/από Μάλτα, για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν μεταξύ 1 Αυγούστου και 31 Οκτωβρίου 2016.

Η συγκεκριμένη προσφορά, αφορά ναύλους σε πτήσεις μεταξύ Αθήνας και Μάλτας, διαθέσιμοι προς κράτηση μέχρι τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, 22 Ιουνίου, μέσω της ιστοσελίδας Ryanair.com.

Η Chiara Ravara, Διευθύντρια Μάρκετινγκ και Πωλήσεων της Ryanair για την Ελλάδα δήλωσε:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε νέα μοναδική προσφορά, με 15% έκπτωση σε όλες τις πτήσεις μεταξύ Αθήνας και Μάλτας για ταξίδια από 1 Αυγούστου έως 31 Οκτωβρίου.

Οι Έλληνες πελάτες και οι επισκέπτες, μπορούνε να επιλέξουν ανάμεσα από 20 δρομολόγια από την Αθήνα αυτό το καλοκαίρι και παράλληλα να επωφεληθούν από την νέα κατηγορία ναύλου Leisure Plus και την αναβαθμισμένη υπηρεσία Business Plus, ενόψει του 3ου έτους το προγράμματος Always Getting Better.

Οι πελάτες θα πρέπει να κάνουν κράτηση για μια low cost καλοκαιρινή ή φθινοπωρινή απόδραση μέχρι τα μεσάνυχτα της Τετάρτης ( 22 Ιουνίου) στο www.ryanair.com».