Τη στιγμή που η Βρετανία έχει χωριστεί στα δύο λόγω του δημοψηφίσματος, η αεροπορική εταιρεία Ryanair πήρε θέση υπέρ του Bremain, της παραμονής δηλαδή στην ΕΕ.

Μάλιστα, ο γενικός διευθυντής της ιρλανδικής εταιρίας, Μάικλ Ο’ Λιρι, δεν αρκέστηκε εκεί αλλά, μιλώντας στην εφημερίδα Independent, ανακοίνωσε πως σε περίπτωση Βremain θα πραγματοποιήσει τη μεγαλύτερη ως τώρα έκπτωση στις τιμές των εισιτηρίων της.

michael-o-leary-ryanair

«Εάν επικρατήσει το Bremain θα προχωρήσουμε στις μεγαλύτερες εκπτώσεις που έχουμε κάνει ποτέ, προκειμένου  οι επιβάτες που το επιθυμούν να ταξιδέψουν σε όλη Ευρώπη. Η κίνηση αυτή απευθύνεται κυρίως σε άτομα όπως ο Τζόνσον, ο Φάρατζ και ο Γκοβ, οι οποίοι δε γνωρίζουν πολλά για την Ευρώπη και χρειάζεται να περάσουν περισσότερο χρόνο στο εξωτερικό», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ο’ Λίρι.

Ο γενικός διευθυντής της εταιρείας προσέθεσε πως η εταιρία δεν θα είχε αναπτυχθεί τόσο χωρίς τη συμβολή της Ευρώπης και της ενιαίας αγοράς. «Το χαμηλό κόστος της εταιρίας μας οφείλεται στην ενιαία αγορά. Ο Τζόνσον και ο Γκοβ επιθυμούν να επιστρέψουμε στην εποχή που η British Airways χρέωνε τα εισιτήρια 800 λίρες, ποσό το οποίο άντεχαν οικονομικά μόνο οι εύποροι.»

Την ίδια ώρα, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και από τις φωτογραφίες, μέχρι και …τα ρούχα του «φωνάζουν» υπέρ της παραμονής της Βρετανίας στην ΕΕ!

f858cc4c90287c7c6b4342db706d453573481074-1466604659-576a9c73-360x251