Τι άλλο θα σκεφτούν; Έναν Ιάπωνα αθλητή του σούμο επιστράτευσαν σε τοπικό τηλεοπτικό κανάλι για να πρωταγωνιστήσει σε διαφήμιση.

Μέχρι εδώ όλα καλά. Το πρόβλημα είναι πως του ανέθεσαν να… πηδήξει από αεροπλάνο με αλεξίπτωτο, ενώ κατά τη διάρκεια της πτώσης του θα έπρεπε να κάνει τα 17 παραδοσιακά βήματα του παλαιστή σούμο, που πραγματοποιούνται πριν την έναρξη κάθε αγώνα.

Σε μια από τις πιο… παράξενες διαφημίσεις που έγιναν ποτέ, ο Ιάπωνας παλαιστής πήδηξε από ύψος 4.000 μέτρων και όντως έκανε αυτά που του ζήτησαν, φορώντας την παραδοσιακή του στολή, ενώ δίπλα του αιωρείτο κι άλλος ένας που τον τραβούσε φωτογραφίες για να αποδείξει πως κατάφερε να πραγματοποιήσει και τις 17 κινήσεις.

111

Όχι όμως δεν έχει να κάνει με ρεκόρ Γκίνες ή κάτι παρόμοιο. Γιατί την στιγμή που έχουν βγει τα αλεξίπτωτα και φτάνουν προς το έδαφος, ο φωτογράφος επιλέγει μία από τις εικόνες που τράβηξε και την τύπωσε. Μετά την προσγείωσή τους, οι δύο θαρραλέοι πάνε και παίρνουν έτοιμη και τυπωμένη τη φωτογραφία. Όλα αυτά για να διαφημιστεί ο εκτυπωτής Instax Share SP2…