Η Emirates διοργάνωσε μια ξεχωριστή βραδιά στο θερινό σινεμά Σινέ Φλοίσβος στην καρδιά της Αθηναϊκής Ριβιέρας, με την προβολή δύο back-to-back κινηματογραφικών ταινιών, προσφέροντας την ευκαιρία σε τυχερούς επισκέπτες να απολαύσουν την αυθεντική εμπειρία φιλοξενίας που προσφέρει η εταιρεία εν πτήσει.

Μέσα από τη σελίδα της Emirates στο Facebook, οι επισκέπτες της είχαν τη δυνατότητα να κερδίσουν περισσότερα από 1.000 εισιτήρια για δύο ξεχωριστές ταινίες. Παίρνοντας μέρος σε έναν απλό αλλά πολύ διασκεδαστικό διαγωνισμό, όπου έπρεπε να αντιστοιχίσουν 5 κινηματογραφικά φεστιβάλ με τις χώρες διεξαγωγής τους, οι τυχεροί κέρδισαν προσκλήσεις, έχοντας την επιλογή να διαλέξουν ανάμεσα στην οικογενειακή ταινία «Το βιβλίο της Ζούγκλας» και την ολοκαίνουργια, πολυαναμενόμενη ταινία «Florence: Φάλτσο Σοπράνο». 

emirates_logo_white+red

Η Emirates έφερε στην Αθήνα τη μοναδική φιλοξενία που προσφέρει κατά τη διάρκεια της πτήσης, δίνοντας στους καλεσμένους την ευκαιρία να γνωρίσουν τις υπηρεσίες της με τον πιο ψυχαγωγικό τρόπο, απολαμβάνοντας δωρεάν αναψυκτικά, pop corn και nachos. Εκπρόσωποι της Emirates ήταν παρόντες προσφέροντας την αυθεντική φιλοξενία, σήμα κατατεθέν της Emirates, ενώ μια ξεχωριστή έκπληξη περίμενε τους μικρούς φίλους της εταιρείας. Η Λέιλα, η διάσημη καμήλα από τη σειρά παιχνιδιών που προσφέρει η Emirates για τα παιδιά κατά τη διάρκεια της πτήσης, ήταν εκεί για να τους καλωσορίσει και να φωτογραφηθεί μαζί τους. 

Η ξεχωριστή βραδιά που προσέφερε η Emirates στους καλεσμένους της ανταποκρίθηκε στην αξεπέραστη φιλοξενία που προσφέρεται κατά τη διάρκεια της πτήσης. Μέσα από τη back-to-back προβολή ταινιών, οι επισκέπτες γνώρισαν την εμπειρία ψυχαγωγίας που παρέχει η Emirates στους επιβάτες της μέσα από το πολυβραβευμένο σύστημα ψυχαγωγίας ICE, το οποίο εγκαταστάθηκε σε αεροσκάφος της εταιρείας  το 2003 για πρώτη φορά και μετρά σήμερα περισσότερα από 2.500 κανάλια, προσφέροντας μεταξύ άλλων ελληνικές ταινίες, Podcast και μουσική. Άλλωστε με την Emirates οι επιλογές που προσφέρει εν πτήσει είναι απεριόριστες και η άνεση δεδομένη και μοναδική.