25% έκπτωση σε επιλεγμένα δρομολόγια προς/από Πολωνία τον Σεπτέμβριο, Οκτώβριο και Νοέμβριο

Η Ryanair ανακοίνωσε σήμερα (8 Ιουλίου) νέα μοναδική προσφορά μόνο για τρεις ημέρες, με 25% έκπτωση σε επιλεγμένα δρομολόγια προς Πολωνία, για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν μεταξύ 1 Σεπτεμβρίου και 30 Νοεμβρίου 2016.

Οι χαμηλοί αυτοί ναύλοι, αφορούν επιλεγμένα δρομολόγια από Ελλάδα προς Βαρσοβία Μόντλιν, Κατοβίτσε, Πόζναν και Ζέσουφ και είναι διαθέσιμοι προς κράτηση έως τα μεσάνυχτα της Κυριακής, 10 Ιουλίου μέσω της ιστοσελίδας Ryanair.com.

Η Chiara Ravara, Διευθύντρια Μάρκετινγκ και Πωλήσεων της Ryanair για την Ελλάδα δήλωσε:

«Η Ryanair εξακολουθεί να στηρίζει τον Ελληνικό τουρισμό και για να γιορτάσουμε ρεκόρ κρατήσεων στο καλοκαιρινό μας πρόγραμμα, απελευθερώνουμε ναύλους με 25% έκπτωση σε επιλεγμένα δρομολόγια από Ελλάδα προς Πολωνία, για ταξίδια μεταξύ 1 Σεπτεμβρίου και 30 Νοεμβρίου.

Οι Έλληνες πελάτες μπορούνε να επιλέξουν ανάμεσα από 5 δρομολόγια από Ελλάδα προς Πολωνία και να προγραμματίσουνε από τώρα ένα φθινοπωρινό ταξίδι προς Βαρσοβία Μόντλιν, Κατοβίτσε, Πόζναν ή Ζέσουφ.

Οι πελάτες θα πρέπει να κάνουν κράτηση για μία low cost απόδραση πριν τα μεσάνυχτα της Κυριακής (10 Ιουλίου), μέσω τις ιστοσελίδας www.ryanair.com».