Μια ιδιαίτερη μέρα ήταν η Παρασκευή 8 Ιουλίου για τον Όμιλο Μουζενίδη, καθώς καλωσόρισε και επίσημα το νέο του μέλος, αυτή τη φορά στη Ρώμη και πιο συγκεκριμένα στην Via Giosue Carducci 32 κοντά στην Piazza della Repubblica.

Στα εγκαίνια του γραφείου του Mouzenidis Travel Italy, παραβρέθηκαν στελέχη της ιταλικής τουριστικής βιομηχανίας αλλά και όσοι ήθελαν να πάρουν μία… γεύση Ελλάδας και να μάθουν για τα πακέτα διακοπών που προσφέρει το Mouzenidis Travel Italy.

Mouzenidis_Italy_4

Οι καλεσμένοι, δοκίμασαν παραδοσιακά εκλεκτά ελληνικά εδέσματα στον πλούσιο μπουφέ και ευχήθηκαν ‘αλά ελληνικά’ καλή επιτυχία στο νέο εγχείρημα του Mouzenidis Group.

Στόχος του Mouzenidis Travel Italy είναι να γνωρίσει στη γείτονα χώρα τις ομορφιές της πατρίδας μας και με τις υπηρεσίες που παρέχει να διευκολύνει τους φίλους Ιταλούς, στο ταξίδι τους στην Ελλάδα.

Η δημιουργία του Mouzenidis Travel Italy, ενισχύει την παρουσία του Ομίλου στην Ιταλία, καθώς ήδη η αεροπορική εταιρεία του Mouzenidis Group, πραγματοποιεί τακτικές πτήσεις προς Μιλάνο και Βερόνα τη θερινή περίοδο.

Mouzenidis_Italy_2

Mouzenidis_Italy