Η Turkish Airlines «Καλύτερη Αεροπορική εταιρεία στην Ευρώπη» για έκτη συνεχόμενη χρονιά στα Skytrax World Airline Awards

Ο εθνικός αερομεταφορέας της Τουρκίας αναγνωρίζεται για μία ακόμη φορά, ως μία από τις σημαντικότερες αεροπορικές εταιρείες της παγκόσμιας αεροπορικής βιομηχανίας

Η Turkish Airlines επιλέχθηκε ως η «Καλύτερη Αεροπορική εταιρεία στην Ευρώπη» για έκτη συνεχόμενη χρονιά στα Skytrax World Airlines Awards 2016. Η Skytrax αποτελεί τον πλέον αναγνωρισμένο οργανισμό για τη διεξαγωγή ερευνών ικανοποίησης επιβατών για λογαριασμό της αεροπορικής βιομηχανίας παγκοσμίως, με τα World Airline Awards να περιγράφονται ως τα αντίστοιχα «Όσκαρ της αεροπορικής βιομηχανίας». Έξι συνεχόμενα χρόνια διακρίσεων αποτελούν μία πραγματική επιβράβευση, η οποία επιδεικνύει τη συνεχή δέσμευση της Turkish Airlines για την ικανοποίηση των επιβατών της, αλλά και την αναπτυξιακή πορεία της στον κλάδο.

Η ανεξάρτητη έρευνα αξιολογεί συνολικά την ταξιδιωτική εμπειρία σε ευρύ φάσμα αεροπορικών υπηρεσιών και κατόπιν προβαίνει στην αξιολόγηση βασικών δεικτών απόδοσης – από το check-in, τις αφίξεις, τη διαδικασία μετεπιβιβαζόμενων επιβατών, τις αγορές, την ασφάλεια, το τμήμα ελέγχου διαβατηρίων και θεώρησης εισόδου έως την πύλη αναχωρήσεων. Τα αποτελέσματα των φετινών βραβείων βασίστηκαν σε πάνω από ένα εκατομμύριο ερωτηματολόγια, που συμπληρώθηκαν από εθνικότητες από όλο τον κόσμο. Η έρευνα διεξήχθη σε 550 αεροδρόμια παγκοσμίως, δίνοντας κατά συνέπεια ολοκληρωμένη αίσθηση της αεροπορικής βιομηχανίας σε παγκόσμια κλίμακα.

Ως ο αερομεταφορέας που πετά σε περισσότερες χώρες από κάθε άλλη εταιρεία παγκοσμίως, η Turkish Airlines είναι ευγνώμων για τα σχόλια των επιβατών που συγκεντρώνει από όλον τον κόσμο. Η αεροπορική εταιρεία αυτή τη στιγμή πετά σε 290 προορισμούς, σε 116 χώρες παγκοσμίως.

Η Turkish Airlines έχει βραβευτεί με τέσσερα βραβεία αυτή τη χρονιά, συμπεριλαμβανομένων των “Best Airline in Europe”, Best Airline in Southern Europe”, “Best Business Class Dining Lounge” και “Best Business Class On-Board Catering”.

Ο M. İlker Aycı, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εκτελεστικής Επιτροπής της Turkish Airlines δηλώνει «Τα Skytrax World Airline Awards είναι  αποτέλεσμα της μεγαλύτερης έρευνας ικανοποίησης επιβατών αεροπορικών πτήσεων παγκοσμίως. Κάθε χρόνο μας χαροποιεί το γεγονός, πώς εκατομμύρια ταξιδιώτες αναγνωρίζουν την Turkish Airlines ως την «Καλύτερη Αεροπορική εταιρεία στην Ευρώπη». Η εταιρεία συνεχίζει να φημίζεται για τις μοναδικές υπηρεσίες της, συμπεριλαμβανομένων των εξαιρετικών γευμάτων και των εν πτήσει εμπειριών ψυχαγωγίας. Το βραβείο αυτό σηματοδοτεί τη συνεχή επιτυχημένη πορεία μας.»

939A1161

Τα αποτελέσματα των World Airline Awards 2016 ανακοινώθηκαν στις 12 Ιουλίου στο SkyView, Hall 1, κατά τη διάρκεια της έκθεσης Farnborough Airshow. Το βραβείο απονεμήθηκε στον M. İlker Aycı, Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εκτελεστικής Επιτροπής της Turkish Airlines από τον CEO της Skytrax, Edward Plaisted.

Η Turkish Airlines εδραιώνει τη θέση της ως μία από τις κορυφαίες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο, μέσω σημαντικών επενδύσεων, αναγνωρισμένου κύρους βραβείων, εντυπωσιακά στοιχεία ανάπτυξης, παραγγελίες αεροσκαφών μεγάλης κλίμακας και του διαρκώς διευρυνόμενου δικτύου δρομολογίων.