Ναύλοι που ξεκινούν από μόνο 19.99€ στο δρομολόγιο Αθήνα-Σαντορίνη

Η Ryanair, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη αεροπορική εταιρία στην Ελλάδα, ανακοίνωσε σήμερα, Παρασκευή, πως λόγω ιδιαίτερα υψηλής ζήτησης, παρατείνει την προσφορά για το “Santorini Experience”, προσφέροντας ναύλους από μόνο 19.99€ μέχρι τα μεσάνυχτα της Κυριακής, 17 Ιουλίου. Η προσφορά αφορά ναύλους στο δρομολόγιο Αθήνα-Σαντορίνη για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν μεταξύ 5 και 12 Οκτωβρίου.

Η Chiara Ravara, Διευθύντρια Μάρκετινγκ και Πωλήσεων Ελλάδος της Ryanair δήλωσε:

“Λόγω της υψηλής ζήτησης, παρατείνουμε την προσφορά μας για το “Santorini Experience” για το Σαββατοκύριακο και παροτρύνουμε τους πελάτες μας να πάρουνε μέρος στην απόλυτη αθλητική πρόκληση από τις 7 έως τις 9 Οκτωβρίου, ταξιδεύοντας από Αθήνα προς Σαντορίνη από μόνο 19.99€.

Ως η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρία στην Ευρώπη, είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που είμαστε ο επίσημος αερομεταφορέας  του αθλητικού γεγονότος “Santorini Experience”, συνδράμοντας παράλληλα στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου του νησιού.  

Για να γιορτάσουμε αυτήν την επιτυχία, παρατείνουμε την προσφορά μας μέχρι τα μεσάνυχτα της Κυριακής, 17 Ιουλίου για ταξίδια μεταξύ 5 και 12 Οκτωβρίου. Καθώς οι χαμηλοί αυτοί ναύλοι θα εξαντληθούν σύντομα, προσκαλούμε τους πελάτες μας να κάνουν κράτηση αυτό το Σαββατοκύριακο στο www.ryanair.com ώστε να μην χάσουν την ευκαιρία.”

O κος Άκης Τσόλης, CEO της Active Media Group και διοργανωτής του “Santorini Experience” δήλωσε:

“Το «Santorini Experience», συνεχίζει να καινοτομεί και να φέρνει όλο και πιο κοντά σε όλο τον κόσμο, τον μοναδικό σε ομορφιά παγκοσμίως προορισμό της Σαντορίνης, στις 7-9 Οκτωβρίου 2016!

Στην προσπάθεια που γίνεται για την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου και την προώθηση της Σαντορίνης ως προορισμού για 365 ημέρες τον χρόνο, η διοργάνωση έχει πλέον στο πλευρό της έναν πολύ σημαντικό συνεργάτη, την αεροπορική εταιρεία, Ryanair.

Ως επίσημος αερομεταφορέας του «Santorini Experience», η Ryanair μας στηρίζει έμπρακτα, παροτρύνοντας τους πελάτες της να παρευρεθούν στο γεγονός, με απίστευτους ναύλους από μόνο 19.99€ στο δρομολόγιο Αθήνα-Σαντορίνη.”