Η Ryanair προσφέρει δωρεάν επιλογή συγκεκριμένης θέσης για παιδιά μέχρι 12 ετών και υποχρεωτική αγορά συγκεκριμένης θέσης για ενήλικες με παιδιά έως 12 ετών από 1η Σεπτεμβρίου

Η Ryanair ανακοίνωσε χθες, Πέμπτη, πως από 1η Σεπτεμβρίου θα παραχωρεί δωρεάν επιλεγμένη θέση στο αεροσκάφος στα παιδιά έως 12 ετών, ενώ οι γονείς θα πρέπει υποχρεωτικά να πραγματοποιούν κράτηση συγκεκριμένης θέσης.

Η Ryanair εντάσσει τον νέο αυτό κανονισμό, προς την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της, καθώς λόγω των ιδιαίτερα γεμάτων πτήσεων κατά την καλοκαιρινή περίοδο (με πάνω από 94% πληρότητα) οι γονείς που δεν επιλέγανε συγκεκριμένη θέση στο αεροσκάφος, δημιουργούσανε καθυστερήσεις στην επιβίβαση για τους υπόλοιπους επιβάτες. 

Καθώς το πλήρωμα της Ryanair δεν μπορεί να αλλάξει θέση στους επιβάτες που έχουν ήδη αγοράσει συγκεκριμένη θέση στο αεροσκάφος για να καθίσουνε μαζί οικογένειες που δεν επιλέξανε συγκεκριμένη θέση, ο νέος αυτός κανονισμός  θα συμβάλλει στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών και σε ένα ακόμα πιο ευχάριστο ταξίδι.

Ο Kenny Jacobs, Chief Marketing Officer της Ryanair δήλωσε:

«H Ryanair, είναι η Νο1 αεροπορική εταιρία στην Ευρώπη για οικογένειες και αυτό το καλοκαίρι προσφέρει μειωμένους ναύλους κατά 10% σε σχέση με πέρυσι, εξοικονομώντας στους γονείς 4€ σε κάθε πτήση.

Οι οικογένειες θα έχουνε την δυνατότητα να επιλέγουνε συγκεκριμένες θέσεις κατά την κράτηση, να κάνουνε check-in έως και 30 ημέρες πριν την αναχώρηση και να ταξιδεύουν με τα παιδιά τους με τους χαμηλότερους ναύλους στην Ευρώπη. Ο νέος κανονισμός, θα αναβαθμίσει περεταίρω την ταξιδιωτική εμπειρία, και θα αποτρέψει την αλλαγή θέσης στο αεροσκάφος για τους πελάτες που έχουνε αγοράσει ήδη συγκεκριμένη θέση».