Πάντα με γνώμονα τη διαμόρφωση μιας αυθεντικής ελληνικής εμπειρίας εν πλω, δε θα μπορούσε η μοναδική ελληνική εταιρία κρουαζιέρας, να μην αφιερώσει μέρος των κρουαζιέρων της στην μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση του καλοκαιριού, μεταλαμπαδεύοντας το μήνυμα της παγκοσμίως και προβάλλοντας ακόμα περισσότερο την Ελλάδα σε περισσότερες από 140 εθνικότητες που επιβαίνουν στα πλοία της εταιρείας.

Στο πλαίσιο της επταήμερης κρουαζιέρας «Ειδυλλιακό Αιγαίο», που ξεκινά στις 5 και 19 Αυγούστου για να επισκεφθεί τη Μύκονο, το Κουσάντασι, τη Σάμο, τη Μήλο,  τη Σύρο,  το Τσεσμέ, την Κω, την Ίο, και τη Σαντορίνη, οι επιβάτες της Celestyal Cruises θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν τον παλμό των Αγώνων του Ρίο με πλήθος δραστηριοτήτων που έχουν στηθεί στα κρουαζιερόπλοια της εταιρείας, καθώς η τετραετής αναμονή τους έχει εκτοξεύσει το ενδιαφέρον και την ανυπομονησία όλων στα ύψη. Η Celestyal Cruises έχει φροντίσει οι επιβάτες της να μη χάσουν λεπτό από το κορυφαίο αθλητικό γεγονός της υφηλίου, παρόλο που θα βρίσκονται εν πλω. Η εταιρία κρουαζιέρας διοργανώνει διάφορες δραστηριότητες με σκοπό να εναρμονιστούν οι παρευρισκόμενοι στα κρουαζιερόπλοια με το ολυμπιακό ιδεώδες και να εξυψωθεί η αίγλη του αρχαιοελληνικού πολιτισμού, μεγάλο μέρος του οποίου καταλαμβάνουν οι Αγώνες.

Θεατρική παράσταση Ολυμπιακών Αγώνων

Συγκεκριμένα, οι επιβάτες θα μπορούν να απολαύσουν ένα θεατρικό έργο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, ως υπενθύμιση του μεγαλείου του ελληνικού πολιτισμού. Η αυθεντική ελληνική φιλοξενία και εμπειρία δεν σταματάει, όμως, εδώ. Τη διασκέδαση σε αυτές τις κρουαζιέρες αναλαμβάνει ο Έλληνας Ολυμπιονίκης της ποδηλασίας κος Γιώργος Χειμωνέτος, τις οποίες θα τιμήσει με την παρουσία του, παίζοντας μουσική εν πλω, υπογράφοντας αυτόγραφα και συνομιλώντας με τον κόσμο και θαυμαστές του από κοντά.

Γιώργος Χειμωνέτος @ Celestyal Cruises

Παράλληλα, οι επιβάτες μπορούν να επιλέξουν ένα χαλαρωτικό μασάζ με ελαιόλαδο και απολέπιση με άμμο, όπως έκαναν οι αρχαίοι αθλητές για να προετοιμαστούν για τη Μεγάλη Μέρα, ή μία επίσκεψη στο κομμωτήριο του πλοίου για ένα ειδικό χτένισμα αρχαίας Ελληνίδας ιέρειας, ενώ διαδραστικές δραστηριότητες δεν θα λείψουν, με τις πιο ενδιαφέρουσες να είναι ένα εργαστήρι που θα στηθεί για να φτιάξουν τον δικό τους κότινο ακριβώς σαν εκείνο που χρησιμοποιούσαν οι αρχαίοι για να στεφανώσουν τους νικητές.

H Celestyal Cruises, θα ήθελε να ευχαριστήσει την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή για την ευγενική διάθεση υλικού για τις συγκεκριμένες κρουαζιέρες.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.celestyalcruises.com