Με μια νέα ψηφιακή ενέργεια για τη Λέσβο, το Discovergreece.com, η πλατφόρμα της Marketing Greece, υποδέχεται τον Αύγουστο και προσκαλεί το κοινό να ανακαλύψει τις μοναδικές εμπειρίες του νησιού. 

Μέσα από το ειδικά σχεδιασμένο microsite της νέας διαδραστικής ψηφιακής καμπάνιας Pick & Win “Lesvos, The Aegean Symphony”, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν μια από τις 10 μοναδικές εμπειρίες που προσφέρει το νησί, συμμετέχοντας σε διαγωνισμό με έπαθλο ένα μοναδικό ταξίδι. Παράλληλα, μέσω της ειδικής ενότητας “Offers”, οι χρήστες έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν μοναδικές προσφορές διακοπών για τη Λέσβο και να προβούν σε άμεση κράτηση. Η καμπάνια Pick & Win, η οποία θα διαρκέσει μέχρι τις 4 Σεπτεμβρίου, περιλαμβάνει αφιερώματα στην ψηφιακή πλατφόρμα και τα Social Media του Discovergreece.com, που ξεπερνούν το 1.000.000 φίλους, καθώς και στοχευμένο πλάνο ψηφιακής διαφήμισης σε αγορές στόχους της Ευρώπης.
 

Παραγωγή νέων ταινιών & Καμπάνια για την επόμενη τουριστική περίοδο

Η νέα ψηφιακή καμπάνια Pick & Win αποτελεί μέρος του ολοκληρωμένου πολυεπίπεδου προγράμματος προβολής και προώθησης της Λέσβου, που έχει σχεδιάσει  και υλοποιεί η Marketing Greece, με στόχο την ενίσχυση και υποστήριξη του προορισμού.  Οι στοχευμένες δράσεις που αναπτύσσονται θα συνεχιστούν και το επόμενο διάστημα, όπου θα παρουσιαστούν οι τρεις (3) νέες ταινίες που έχει δημιουργήσει η Marketing Greece, οι οποίες αναδεικνύουν με μοναδικό τρόπο τις εμπειρίες και τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα του νησιού ενώ έχει ήδη σχεδιαστεί και το πλάνο προβολής, στο ελληνικό και διεθνές ταξιδιωτικό κοινό, για την επόμενη τουριστική περίοδο.

Δείτη την καμπάνια εδώ

1