Η Mideast Greece’s Leading Destination Management Company για το 2016. Η εταιρία βραβεύεται για 3η συνεχομένη χρονιά από τα World Travel Awards

Η Mideast παραλαμβάνει για 3η συνεχόμενη χρονιά τον τιμητικό τίτλο “Greece’s Leading Destination Management Company” από τον παγκόσμιο θεσμό των World Travel Awards.

Στα διεθνώς αναγνωρισμένα ετήσια αυτά βραβεία συμμετέχουν επαγγελματίες του τουρισμού από όλο τον κόσμο σε δεκάδες κατηγορίες ανάλογα με την ιδιότητά τους. Ο κόσμος επιλέγει και ψηφίζει την κορυφαία εταιρία ανά κατηγορία. Η υπέρτατη για τα ελληνικά ταξιδιωτικά γραφεία βράβευση από τα Όσκαρ της ταξιδιωτικής βιομηχανίας, “Greece’s Leading Destination Management Company” καταλήγει για 3η συνεχόμενη χρονιά στα χέρια της Mideast Travel. Κατά τη διάρκεια της ετήσιας εκδήλωσης των World Travel Awards που έλαβε χώρα στις 4 Σεπτεμβρίου 2016 στη Σαρδηνία της Ιταλίας, η Mideast βραβεύτηκε για τις υπηρεσίες της ενώπιον των μεγαλύτερων ονομάτων τουρισμού σε παγκόσμιο επίπεδο, καθιστώντας την εταιρία σημείο αναφοράς για την Ελληνική αγορά τουρισμού.

Η κα. Κατερίνα Μούσμπε, Γενική Διευθύντρια της Mideast, δήλωσε σε σχετική συνέντευξή της: «Μία βράβευση από τα World Travel Awards είναι για μια εταιρία του κλάδου μας ένα όνειρο ζωής, ένας μέγας στόχος. Η κατάκτησή της συγκινεί αφού επιβραβεύει με τον καλύτερο τρόπο τα χρόνια προσπάθειας πάντα με επιδίωξη το καλύτερο αποτέλεσμα. Η τρίτη κατά σειρά βράβευση από το θεσμό των World Travel Awards είναι γιορτή. Είναι το χαμόγελο που χαράσσεται στα χείλη και εμπνέει για υψηλότερες κατακτήσεις με την υπογραφή φροντίδας της Mideast. Θα ήθελα μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω τους πελάτες, συνεργάτες και φίλους μας για την πιστότητα, αγάπη και αφοσίωσή τους και την Ομάδα της Mideast για τον επαγγελματισμό, την αδιάκοπη προσπάθεια και τη φροντίδα προς τους πελάτες μας. Χωρίς την υποστήριξή τους τίποτα δε θα ήταν δυνατό, ενώ μαζί τους όλα είναι δυνατά!»