Ως η Κορυφαία Εταιρεία Διαχείρισης Ξενοδοχείων στην Ευρώπη (Europe’s Leading Hotel Management Company) αλλά και ως η Κορυφαία Εταιρεία Διαχείρισης Ξενοδοχείων στην Ελλάδα (Greece’s Leading Hotel Management Company) ανακηρύχθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η HotelBrain στην απονομή των 23ων World Travel Awards, που πραγματοποιήθηκε στη Σαρδηνία.

Στη λαμπερή τελετή απονομής των 23ων «Όσκαρ της Τουριστικής Βιομηχανίας» -όπως χαρακτηρίζονται παγκοσμίως τα συγκεκριμένα βραβεία-, που φέτος φιλοξενήθηκαν στο ξενοδοχείο Forte Village της Σαρδηνίας και συγκέντρωσαν την αφρόκρεμα της παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας, η HotelBrain απέσπασε τις διακρίσεις:

  • HotelBrain, Europe’s Leading Hotel Management Company World Travel Award
  • HotelBrain, Greece’s Leading Hotel Management Company World Travel Award

και αναδείχθηκε η απόλυτη νικήτρια στην κατηγορία της, στην οποία συμμετείχαν ηχηρές αντίστοιχες εταιρείες από όλη την Ευρώπη, όπως οι Xotels, Interstate Europe Hotels & Resorts, Michels & Taylor και Oetker Collection.

Ο Πρόεδρος και Ιδρυτής της HotelBrain κ. Πάνος Παλαιολόγος δηλώνει σχετικά «αυτή η σημαντική διάκριση που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά μας κατατάσσει στην κορυφή της ευρωπαϊκής τουριστικής αγοράς, γεμίζει όλη την ομάδα μας με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση για τα μελλοντικά μας βήματα».