Η ηλεκτρονική έκδοση της κορυφαίας Βρετανικής εφημερίδας συνοψίζει τους λόγους που καθιστούν την Άνδρο έναν παραδεισένιο οικογενειακό προορισμό δίπλα στην Αθήνα

Η ομορφιά και ο γνήσιος χαρακτήρας του νησιού, τα αρχοντικά που δεσπόζουν στην επιβλητική Χώρα, οι φιλικές προς τα παιδιά παραλίες και τα αμέτρητα λιθόστρωτα μονοπάτια, παρουσιάζονται σε εκτενές δημοσίευμα της ηλεκτρονικής έκδοσης της κορυφαίας βρετανικής εφημερίδας Guardian, με πάνω από 9 εκατ. αναγνώστες το μήνα.

Η δημοσιογράφος Rachel Howard επισκέφθηκε την Άνδρο μαζί με την οικογένεια της στα μέσα του καλοκαιριού και εντυπωσιάστηκε από την καθηλωτική γοητεία του νησιού, το οποίο βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από την Αθήνα. Με πάνω από 70 παραλίες, οργανωμένες και εύκολα προσβάσιμες για οικογένειες, αλλά και απομονωμένες με άγρια ομορφιά, πλήθος δραστηριοτήτων και ένα άρτια οργανωμένο δίκτυο μονοπατιών, η Άνδρος αποτελεί, σύμφωνα με τη δημοσιογράφο, τον ιδανικό προορισμό για μια οικογενειακή απόδραση.

Όπως η ίδια αναφέρει: «Με ορεινές πλαγιές πιο επιβλητικές και από τα φημισμένα Highlands της Σκωτίας, η Άνδρος δεν μοιάζει με κανένα άλλο νησί των Κυκλάδων. Ένα νησί γεμάτο τοξωτά πέτρινα γεφύρια και αμέτρητες φυσικές πηγές, κατάφυτες εκτάσεις με δέντρα και ελιές που συνυπάρχουν αρμονικά με μεσαιωνικά παρατηρητήρια και μικρούς καταρράκτες που ξεπροβάλλουν μέσα από καστανιές».