Πώς θα σου φαινόταν αν περίμενες την πτήση σου και μάθαινες πως θα υπάρξει καθυστέρηση… χρόνων;

Ο Τζέιμς Φλόντι από την Βρετανία σχεδίαζε να ταξιδέψει από την Νέα Ζηλανδία στη Βρετανία για να δει την οικογένειά του.

Έτσι θέλοντας να ενημερωθεί για τις ώρες άφιξης και αναχώρησης της συγκεκριμένης πτήσης, ο ίδιος χρησιμοποίησε την ιστοσελίδα Skyscanner που ενημερώνει διαρκώς online τους πελάτες αεροπορικών εταιρειών.

Ο ίδιος, λοιπόν, σάστισε μόλις είδε το πόσο έπρεπε να περιμένει, καθώς η οθόνη του κινητού του έδειχνε πως το αεροπλάνο θα έρθει σε… 413.786 ώρες, δηλαδή 47 χρόνια!

1

Ο Τζέιμς, χωρίς να χάσει το χιούμορ του σχολίασε το γεγονός στα social media και έγινε φυσικά viral, γράφοντας «Γεια σου Skyscanner. Απλά αναρωτιέμαι τι θα μου προτείνατε να κάνω κατά τη διάρκεια της (ενδιάμεσης) στάσης των 47 ετών…».

Οι απαντήσεις που έλαβε μάλιστα ήταν πολύ επιτυχημένες με μία από αυτές να λέει: «Εάν δεν είστε φανατικός θαυμαστής της ταινίας The Terminal θα σας πρότεινα να περάσετε αυτά τα χρόνια εκτός (του χώρου) του αεροδρομίου. Ιδού μερικές προτάσεις…».

Για την ιστορία, η αεροπορική εταιρία απάντησε στον Βρετανό, λέγοντας του χιουμοριστικά πως έχει προμηθεύσει το αεροδρόμιο της Νέας Ζηλανδίας με ότι θα χρειαστεί τα επόμενα 47 χρόνια…

 

Πηγή: iefimerida.gr