Η Mega Airlines Studies, στα πλαίσια του φθινοπωρινού εξαμήνου, διοργανώνει την Πέμπτη 22/09/2016, από τις 16.00 ως τις 21.00 OPEN DAY για υποψήφιους σπουδαστές και γονείς. Η σχολή είναι η μόνη εξουσιοδοτημένη Σχολή αεροσυνοδών και τουριστικών επαγγελμάτων με πιστοποίηση από την ΙΑΤΑ, την Πολιτική αεροπορία (ΥΠΑ), & τον Εθνικό Οργανισμό Πιστοποίησης Προσόντων & Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΟΠΠΕΠ) στην Ελλάδα.

Ο ιδρυτής της σχολής Γεώργιος Γαλίτης δήλωσε: «Αναπτυσσόμαστε διαρκώς και φιλοδοξούμε να είμαστε η πρώτη επιλογή για τους νέους ανθρώπους που αναζητούν εναλλακτικές σπουδές στον τομέα του τουρισμού και των αερομεταφορών, αλλά και για  τους επαγγελματίες που επιθυμούν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους, παρακολουθώντας για παράδειγμα τα σεμινάρια RTP της ΙΑΤΑ».

Ειδικά για την ημέρα, το πρόγραμμα Open Day διαμορφώνεται ως εξής: 

16.00: Καλωσόρισμα από τον Πρόεδρο της Σχολής
16.30-17.30: Ομιλία από  διευθυντή αεροπορικής εταιρίας
17.30: Ξενάγηση στους χώρους
18.00-20.00: Ατομικές συναντήσεις – εγγραφές με ειδικές τιμές

Η Mega Airlines Studies, μετρά ήδη 16 χρόνια επιτυχιών: είναι εξουσιοδοτημένο κέντρο εκπαίδευσης (Authorized Training Center, ATC) της ΙΑΤΑ στην Ευρώπη, ΙΑΤΑ Regional Training Partner και φέτος βραβεύτηκε για 5η συνεχή χρονιά, από την ΙATA ως “Europe Top Performing IATA Authorized Training Center (ATC).