Μια ιδιαίτερη παρουσίαση της αεροπορικής εταιρείας Hainan Airlines πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη στο Hard Rock Café της Αθήνας, με πάνω από 35 καλεσμένους από την Κινέζικη Πρεσβεία, το Ελληνο-Κινέζικο Επιμελητήριο, το χώρο της τουριστικής αγοράς και των media.

Πρόκειται για μια αεροπορική εταιρεία που στην Ελλάδα δεν είναι ευρέως γνωστή, γιατί δεν πετάει μέσω Αθήνας, αλλά στην Κίνα αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες και πιο ασφαλείς αεροπορικές εταιρείες. Την πρωτοδημιούργησε, άλλωστε, πιλότος που εργαζόταν σε κινέζικες αερογραμμές και ήθελε να παρέχει στους επιβάτες μια νέα, αξιόπιστη και καινοτόμα αεροπορική εταιρεία.

img_20160928_1843166

Ο κος Oliver Lubich Διευθυντής Πωλήσεων για την Hainan Airlines, άνοιξε την παρουσίαση και καλωσόρισε τους επισκέπτες, ενώ έπειτα ο τοπικός αντιπρόσωπος της Hainan Airlines, κος Ντίνος Φραντζεσκάκης και ο κος Κώστας Μοσχίδης από την Discover the World, παρουσίασαν στους επισκέπτες τα τελευταία νέα της αεροπορικής εταιρείας, πληροφορίες για τις on board υπηρεσίες της και τα προϊόντα της.

dav
From left: Mrs. Zhang Zhihong, First Secretary from The Embassy of the People’s Republic of China in Greece , Mr. Oliver Lubich Hainan Airlines Sales Manager, Dino Frantzeskakis Director Discover the World

Η Hainan Airlines διαθέτει περισσότερα από 700 δρομολόγια σε περισσότερους από 90 προορισμούς σε όλο τον κόσμο.

Η Hainan Airlines Co., Ltd ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 1993 στην επαρχία Χαϊνάν της Κίνας. Ως μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αεροπορικές εταιρείες στην Κίνα, η Hainan Airlines δεσμεύεται να παρέχει στους επιβάτες μια ολιστική, απρόσκοπτη και υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση, με επτά βάσεις στο Πεκίνο, στο Xian, στην Ταϊγιουάν, στο Ουρούμκι, στην Guangzhou, στο Dalian και στην Shenzhen. Το 2015, τα έσοδα των μεταφορών της εταιρείας ανήλθαν 32 δισεκατομμύρια δολάρια με πάνω από 38 εκατομμύρια επιβάτες.

dav