Η αεροπορική εταιρεία Volotea γιόρτασε τον 9.000.000ο επιβάτη της τον περασμένο μήνα. Ο νεαρός νικητής ήταν η τετράχρονη Claudia Colasuonno. Η αεροπορική εταιρεία της έδωσε ένα πολύ ιδιαίτερο δώρο: θα μπορεί να πετάξει για ένα χρόνο δωρεάν με τους γονείς της σε όλους τους προορισμούς της Volotea από τη Βερόνα!

Για να γιορτάσει τους 9.000.000 επιβάτες της, η αεροπορική εταιρεία εγκαινίασε σήμερα μια ειδική καμπάνια, με την οποία προσφέρει εισιτήρια από 9 ευρώ για όποιον θέλει να πετάξει μέσα από το δίκτυο της Volotea (για κρατήσεις που θα γίνουν μέχρι την επόμενη Κυριακή).

Ένας μίμος έκανε έρευνα για το ποιος είναι ο επιβάτης νούμερο 9.000.000 στο ιταλικό αεροδρόμιο του Μπάρι, κρατώντας μια ατελείωτη λίστα με ονόματα για να ελέγξει. Επιβιβάστηκε  στην πτήση της Volotea στη Βερόνα και άρχισε τον έλεγχο όλων των επιβατών με ένα… στηθοσκόπιο. Αυτή είναι η αρχή του βίντεο που κυκλοφόρησε σήμερα από την αεροπορική εταιρεία.

«Ήταν ένα μεγάλο γεγονός, ένα αστείο σόου ειδικά σχεδιασμένο για οικογένειες» σχολίασε η μητέρα της τυχερής νικήτριας, Giovanna Andriola.

Η Claudia Colasuonno -που γεννήθηκε το 2012, την ίδια χρονιά που άρχισε η Volotea να λειτουργεί- και οι γονείς της θα είναι σε θέση να πετάξουν για ένα χρόνο δωρεάν σε όλους τους προορισμούς της Volotea από τη Βερόνα.