Τη δυνατότητα να εργαστούν για ένα χρόνο στην εταιρεία ηλεκτρονικών τουριστικών κρατήσεων «Booking.com» στο πλαίσιο του προγράμματος Εργασιακής Εμπειρίας (Graduate Program), θα έχουν οι απόφοιτοι και οι φοιτητές του Τμήματος Εφαρμοσμένης Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Στόχος είναι να αποκτήσουν εξειδικευμένες γνώσεις στο αντικείμενο, όπως ανέφερε η καθηγήτρια του Τμήματος Εφαρμοσμένης Πληροφορικής και διευθύντρια του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ), Μάγια Σατρατζέμη.

Η παρουσίαση της εταιρείας και των δυνατοτήτων ένταξης στα προγράμματά της, σε φοιτητές και αποφοίτους του Τεχνικού Τμήματος (Tech Department), θα γίνει τη Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου, στην αίθουσα συνεδρίων, στον 1ο όροφο του πανεπιστημίου Μακεδονίας, στις 12 το μεσημέρι. Στη συνέχεια, θα ακολουθήσουν συνεντεύξεις από στελέχη της εταιρίας με τους ενδιαφερόμενους φοιτητές και αποφοίτους.

Η προοπτική αυτή εναρμονίζεται με τη στοχοθεσία του ΠΑΜΑΚ για την δημιουργική ένταξη των αποφοίτων του στην παραγωγική-αναπτυξιακή διαδικασία, παράλληλα με την καλλιέργεια της πνευματικής και ηθικής τους προσωπικότητας.

Όπως επεσήμανε η καθηγήτρια, ομιλητής στην εκδήλωση θα είναι ο απόφοιτος του ΠΑΜΑΚ, στέλεχος της εν λόγω εταιρίας, Tomasz Pieta, Έλληνας πολωνικής καταγωγής και απόφοιτος του Τμήματος Εφαρμοσμένης Πληροφορικής.