Με το νέο video των Χανίων “Chania. The Cretan Soul”, η Marketing Greece και η Ένωση Ξενοδόχων Νομού Χανίων υποδέχονται την νέα τουριστική σαιζόν, με μια νέα ψηφιακή καμπάνια η οποία θα τρέξει το πρώτο τρίμηνο του 2017.

Κλείνοντας μέσα τους γεύσεις και εμπειρίες από όλη την Κρήτη, τα Χανιά ξεδιπλώνουν τον αυθεντικό και θαυμαστό κόσμο τους, μέσα από το διάρκειας 2 λεπτών video, και αιχμαλωτίζουν τα βλέμματα.

Ο δυναμισμός, το πάθος και οι αξίες των Χανίων ντύνουν τα πλάνα της ταινίας και ταξιδεύουν την σκέψη και την ψυχή στο μεγαλείο του νησιού. Το σύγχρονο αστικό κέντρο των Χανίων διαδέχεται την ατμοσφαιρική Παλιά Πόλη, και ο φάρος του ενετικού λιμανιού σηματοδοτεί το πέρασμα από το χθες στο σήμερα. Αρχαία θέατρα, μνημεία από τα νεότερα χρόνια, μουσεία που κρύβουν μέσα στις αίθουσες τους την συναρπαστική ιστορία του τόπου. Εκπληκτικές παραλίες Καραϊβικής, με τη ροζ άμμο να προσδίδει μια νέα διάσταση στην έννοια του μοναδικού. Παραδοσιακά χωριά, συναρπαστικά φαράγγια, θαλάσσια σπήλαια, όρη και πεδιάδες. Άνθρωποι που μετουσιώνουν τις αξίες της ζωής σε καθημερινές πράξεις. Τα Χανιά αγγίζουν την ψυχή μας και ζουν για πάντα μέσα σε αυτήν, αρκεί να τα επισκεφθεί κανείς έστω και μια φορά.

Για τις ανάγκες του νέου, μοντέρνου ύφους, video, που παρουσιάστηκε σε ειδική εκδήλωση που έλαβε χώρα στα Χανιά, πραγματοποιήθηκαν γυρίσματα σύγχρονης κινηματογράφησης στον προορισμό, ενώ για την αποτύπωση του ξεχωριστού χαρακτήρα των Χανίων, δημιουργήθηκε ειδική μουσική που συνδυάζει περίτεχνα γνώριμους κρητικούς ήχους με σύγχρονα ακούσματα.

Με βασικό όχημα το video, η Marketing Greece έχει σχεδιάσει, για την τουριστική σαιζόν 2017, μια πολυεπίπεδη καμπάνια προβολής, η οποία περιλαμβάνει πλήρες πρόγραμμα ψηφιακής προώθησης μέσα από το ψηφιακό οικοσύστημα του Discovergreece.com.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2016 υλοποιήθηκε πρόγραμμα προβολής και προώθησης των Χανίων στο Discovergreece.com που περιελάμβανε τον σχεδιασμό και ανάπτυξη μιας ολοκληρωμένης ψηφιακής καμπάνιας με αφιερώματα, Pick & Win διαγωνισμό και social media προώθηση, ενώ πρόσφατα υλοποιήθηκε και το group bloggers’ trip, στο πλαίσιο του θεσμού των Blogtrotters της Marketing Greece.