Η Ryanair γιόρτασε τη διακίνηση 6 εκατομμυρίων επιβατών από/προς την Αθήνα, από την πρώτη της πτήση τον Απρίλιο του 2014.

Η Ryanair θα προσφέρει 19 δρομολόγια από την Αθήνα αυτόν τον χειμώνα, συμβάλλοντας στη διακίνηση 3.4 εκ πελατών ανά έτος και στην στήριξη 2,600* παράπλευρων θέσεων εργασίας στην Αθήνα.

Το χειμερινό πρόγραμμα της Ryanair για το 2016 θα προσφέρει στην Αθήνα:

• 5 αεροσκάφη στην βάση
• 19 δρομολόγια σε σύνολο
• 6 νέα δρομολόγια προς: Βουκουρέστι, Δουβλίνο, Μάλτα, Μπολόνια, Μύκονο και Σόφια
• Περισσότερες πτήσεις προς: Ρώμη Τσιαμπίνο και Ρόδο (από 2 σε 3 καθημερινές)
• 3.4 εκ πελάτες ανά έτος
• 2,600 “παράπλευρες” θέσεις εργασίας στο αεροδρόμιο της Αθήνας

_han3989

«Αυτόν τον χειμώνα, οι πελάτες μας μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα από 19 δρομολόγια από την Αθήνα και παράλληλα να αναμένουν ακόμα περισσότερες αναβαθμίσεις ενόψει του προγράμματος “Always Getting Better”, το οποίο θα προσφέρει περισσότερα δρομολόγια, νέες ψηφιακές καινοτομίες, νέο εσωτερικό αεροσκαφών και ακόμα χαμηλότερους ναύλους.», αναφέρεται σε ανακοίνωσή της η εταιρεία.

Η Chiara Ravara, Διευθύντρια Μάρκετινγκ και Πωλήσεων Ανατολικής Μεσογείου της Ryanair δήλωσε στην Αθήνα:

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να γιορτάσουμε την διακίνηση 6 εκατομμυρίων επιβατών στον ΔΑΑ, από την πρώτη μας πτήση τον Απρίλιο του 2014. Ως η ταχύτερα αναπτυσσόμενη αεροπορική εταιρία στην Ελλάδα,
θα μεταφέρουμε αυτόν τον χρόνο 3.4 εκατομμύρια πελάτες, στηρίζοντας παράλληλα 2,600 παράπλευρες θέσεις εργασίας στην Αθήνα. Η Ryanair, εξακολουθεί να αναπτύσσει νέα δρομολόγια, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη του τουρισμού και στην δημιουργία θέσεων εργασίας στην Ελληνική πρωτεύουσα.

Για να γιορτάσουμε την διακίνηση 6 εκατομμυρίων πελατών, απελευθερώνουμε ναύλους από 14.99€ διαθέσιμοι προς κράτηση μέχρι τα μεσάνυχτα της Δευτέρας (31 Οκτωβρίου) για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν από τον Νοέμβριο έως τον Ιανουάριο. Καθώς οι συγκεκριμένοι χαμηλοί ναύλοι θα εξαντληθούν σύντομα, οι πελάτες μας θα πρέπει να συνδεθούν στο www.ryanair.com ώστε να μην χάσουν την ευκαιρία.”

_han3677

Η Ιωάννα Παπαδοπούλου, Διευθύντρια Επικοινωνίας και Μάρκετινγκ του ΔΑΑ, δήλωσε:

“Χαιρόμαστε ιδιαίτερα για την επιτυχημένη πορεία και την εμπιστοσύνη της Ryanair στην αγορά της Αθήνας, η οποία παρουσίασε κατά τα τελευταία έτη ταχεία ανάπτυξη. Η συμβολή της Ryanair σε αυτό το αποτέλεσμα ήταν πραγματικά ιδιαίτερα σημαντική, με περισσότερους από 6 εκατομμύρια επιβάτες από την έναρξη των δρομολογίων της στην Αθήνα τον Απρίλιο 2014.

Από την πλευρά μας, παραμένουμε πιστοί στη δέσμευσή μας να συνεχίσουμε να στηρίζουμε τη Ryanair, όπως όλους τους αεροπορικούς συνεργάτες μας, προκειμένου να ενισχύσει ακόμη περισσότερο την επιτυχημένη παρουσία της στην αγορά μας. ”