Σε συμφωνία με την Qatar Airways, που αναλαμβάνει επίσημος αερομεταφορέας της φετινής 32ης Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού “Philoxenia”, προχώρησε η ΔΕΘ-Helexpo, στο πλαίσιο της στρατηγικής της για διεθνοποίηση των δράσεών της μέσω της σύναψης διεθνών συμμαχιών. Η συμφωνία αυτή, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση της ΔΕΘ – Helexpo, προστίθεται στη σημαντική συμμετοχή της Qatar Airways – τη μεγαλύτερη των τελευταίων ετών και μάλιστα με υψηλόβαθμη εκπροσώπηση – στην 32η Philoxenia.

«Η παρουσία της Qatar Airways στη Philoxenia θα προσθέσει ακόμα μεγαλύτερη αξία στην εταιρεία μας, χάρη στα υψηλά διεθνή standards της έκθεσης και των εκθετών που συμμετέχουν σε αυτή. Κύριο μέλημά μας αποτελεί η προώθηση της εταιρίας μας και του στρατηγικού μας πλάνου σε επενδυτές και stakeholders του τουριστικού κλάδου, γι’ αυτό η Philoxenia θα αποτελέσει μια μεγάλη ευκαιρία να συναντήσουμε κορυφαία στελέχη από την ευρύτερη ταξιδιωτική κοινότητα και να θέσουμε σε εφαρμογή μια δυναμική εκστρατεία ενημέρωσης σχετικά με τις κορυφαίες ταξιδιωτικές υπηρεσίες μας», σημείωσε ο Commercial Manager Ελλάδας της Qatar Airways, Αλέξανδρος Μιχαλόπουλος.

Από την πλευρά του ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΘ-Helexpo, Κυριάκος Ποζρικίδης, τόνισε πως ο εθνικός εκθεσιακός φορέας εμπλουτίζει συνεχώς τον διεθνή χαρακτήρα των κλαδικών του εκθέσεων, δημιουργώντας διαύλους επικοινωνίας με ξένες αγορές και μεγάλες εταιρείες του εξωτερικού. «Η συνεργασία με την Qatar Airways, έναν μεγάλο αερομεταφορέα, στο πλαίσιο της Philoxenia, καταδεικνύει τη διεθνή βαρύτητα των διοργανώσεων της ΔΕΘ».