Η Oman Air είναι στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσει το 500.000ο μέλος της στη Sindbad, το πρόγραμμα πτήσεων του εθνικού αερομεταφορέα του Σουλτανάτου του Ομάν.

Σε τελετή που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στα κεντρικά γραφεία της Oman Air, η ομάδα της Sindbad εξέφρασε την ικανοποίησή της για το τελευταίο της μέλος, την περίφημη ηθοποιό του Ομάν Fakhria Khamis Al Ajami. Η Al Ajami έλαβε την κάρτα Gold Tier της Sindbad, η οποία δίνει πρόσβαση σε αποκλειστικές παροχές όπως επιπλέον αποσκευές, πρόσβαση στο lounge Business Class lounge για το μέλος και έναν ακόμα, αφορολόγητες εκπτώσεις εν πτήσει, ελέγχους προτεραιότητας, μπόνους μιλιών της Sindbad και άλλα.

Ο Paul Gregorowitsch, Διευθύνων Σύμβουλος της Oman Air σχολίασε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να έχουμε φθάσει τα 500.000 μέλη. Γιορτάζοντας αυτό το ορόσημο είναι ένα μεγάλο επίτευγμα για εμάς και αποτελεί μια αντανάκλαση της δέσμευσης της εταιρείας για την εξυπηρέτηση και την ανάπτυξη γνήσιων σχέσεων με τους πελάτες μας».

Ονομάζεται “Sindbad” από τον θρυλικό ναύτη (Σεβάχ ο θαλασσινός) ο οποίος πιστεύεται ότι ήταν από το Ομάν. Το πρόγραμμα πτήσεων της Oman Air είναι συνώνυμο με τα ταξίδια, τα οφέλη και τον ενθουσιασμό, και αντανακλά την κληρονομιά και το πρωτοποριακό πνεύμα του συνονόματού του.

Το πρόγραμμα έχει μέλη σε όλο το διεθνές δίκτυο της αεροπορικής εταιρείας, που είναι σε θέση να προχωρήσει μέσα από τρεις βαθμίδες – χρυσό, ασήμι και μπλε. Κάθε μέλος έχει πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα προνομίων και ειδικών προσφορών.

Η έναρξη των Junior Sindbad Flyer νωρίτερα αυτό το έτος ήταν ένα ακόμα σημαντικό ορόσημο για τη Sindbad, επιτρέποντας νεότερους επιβάτες να απολαύσουν μερικά από τα προνόμια που προσφέρονται στους πιο πιστούς και αξιότιμους πελάτες της Oman Air. Το πρόγραμμα, το οποίο καλεί τους επιβάτες μεταξύ 4 και 12 ετών να συμμετέχουν σε μια εκστρατεία και να συλλέγουν δωρεάν πτήσεις, έχει λάβει μεγάλη αποδοχή και κάνει τα αεροπορικά ταξίδια ακόμα πιο συναρπαστικά για τους νέους πελάτες. Κάθε Junior Sindbad Flyer λαμβάνει το δικό του διαβατήριο της Oman Air το οποίο σφραγίζεται και υπογράφεται από τον πλοίαρχο για κάθε πτήση που λαμβάνουν. Από τη στιγμή που έχουν συλλέξει 10 σφραγίδες και υπογραφές, είναι σε θέση να διεκδικήσουν μια δωρεάν πτήση προς οποιοδήποτε προορισμό εντός του δικτύου της Oman Air.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα Sindbad, την καμπάνια Junior Sindbad Flyer, και όλα τα άλλα οφέλη τακτικών επιβατών, επισκεφθείτε τη διεύθυνση sindbad.omanair.com.